Scudo Sports

İdlib saldırısı ve 33 askerimizin şehit olması

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
İdlip'te rejim güçlerinin yaptığı saldırıda en az 22 askerimizin şehid olduğu bildirildi. Hatay valisinin yaptığı açıklamada yaralıların süratle tedavi altına alındığı da bildirildi...

Scudo
Yapanı, sebep olanı, destekleyeni,saklayani, sevineni, hepsini ayrı ayrı............😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Youtube, twitter, ekşisözlük, facebook yavaşladı epey. Resmî sayı 22, ilkin 9 dendi şimdi 22. Bu tür savaşlarda, kayıplar psikolojik etki sebebiyle az söylenmesi yerindedir.

Avrupaya mültecilerin geçişine izin verilmesi kararı alınmış.

Abi rica ediyorum begeni koymayin 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

• Üzgün
Tepkiler: seko35.50
Sosyal medyada erişim kısıtlaması var. Facebook'a şu anda ulaşılamıyor...

Allah geride bıraktıklarına sabır versin.Başımız sağolsun.

• Kızgın
Tepkiler: Çağdaş78
sınırlar açılıyor tam korona üstü

Sayiya gerek yok BIRCOK densin geçilsin...😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Sokakta Perdeli , şubede bedelli olanlara ne söyleyecekleri tembihlenmedimi ? 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Geçmiş olsun Türkiyem.. Medyaya 9 olarak yansıtlıyor ancak 50yi geçgin şehidimiz var.
Yandaş kanallar milleti sogutmak için ŞUANA KADAR "BİNDOKUZYÜZYİRMİ" Rejim vuruldugunu haber kanallarında geçiriyor.

Yapanı, sebep olanı, destekleyeni,saklayani, sevineni, hepsini ayrı ayrı............😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Aynen katılıyorum. Yanlış siyasi politikalar yüzünden durum her geçen gün kötüye gidiyor. Sınır bölgesine yakın olan arkadaşım bir kaç video ve Suriye'de görev yapan uzman arkadaşının dediğine göre sayı maalesef 22 değil. 65 şehit 100 yaralı olarak aktarmış ne kadar doğru bilemem ama umarım değildir. Öte yandan 4 aydır İdlib'te görevde olan subay arkadaşıma sordum, "ben iyiyim merkat etme ama durumlar çok karışık ararım seni" dedi. Allah tüm Mehmetçiklerin yar ve yardımcısı olsun.

Her olayda olduğu gibi yine siteleri yavaşlatma, bilgi akışını engelleme durumları. Her ne kadar bizdekiler gitse de reddit üzerinden takip edebilirsiniz.

Uzun uzun yazdım, detaylıca ancak sonra sildim. Lanet olsun bizi bu duruma düşen insanlara. O kadar insanımız can verdi... Neyse. Sınır kapılarımız suriyeli mültecilere açılmış, yani engellenmeyecek gidecek olan suriyeliler. Avrupaya yol almış suriler de.

(link)

Nisa suresi 58. Ayet der ki,

"Allah size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder."

İşi ehline veriniz diyor özetle.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Reuters haber ajansı, en az 34 askerimizin şehit olduğu bilgisini geçiyor.

Bölgedeki hastanelerde çalışan doktor, sağlık personeli gibi tanıdıklardan gelen bilgiler:

En az 50 askerin cenazesinin hastanelere ulaştığı
Çatışma bölgesine girilemediği için (kara ve havadan bombardıman devam ediyor) en az bir o kadar cenazenin de alınamadığı
Bu olayın, Türk ordusunun bugüne kadar tek bir saldırıda verdiği en büyük zaiyat olduğu

Şehitlerimize rahmet diliyorum. Askerimizi bu kirli savaşın tam ortasına sürenlerden bu millet hesap soracaktır.

Milletin ne ölüsüne ne de dirisine kimse yaslanamasin artık. 😡😡😡😡😡😡😡😡

• Üzgün
Tepkiler: seko35.50
29'a çıktı şehit sayısı vali acıklama yapıyor ntvde

• Kızgın
Tepkiler: Çağdaş78
Geri