Scudo Sports

İçmeler-Kurtdoğmuş-Darlık-Mudarlı-Ovacık-Göçbeyli-İçmeler sadece rampa

@uzaktr
Bisiklet sizde ama rota bende. Ağız tadıyla süremezsiniz demir atları. Ayrıca öyle rotalar biliyorum ki başınızı döndürecek :Skull-175 :Skull-175 :ci: Ama söylemem ! Hiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D

Scudo
@Orhan Kılıç

Defalarca gıdıleecek yerler degıl mı orhan dede..Umarım giderimde sana haber vermesi eksık kalan kısım olur :D.. Ki sanmıyorum oda olsun.:)..

@Cem Şentin

forumda böyle bi mesajı ilk kez gördüm
garipsedim yani ne diyim

umarım seni dikkate alan arkadaşlar yoktur

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
@Kerem GÜNDOĞDU
Burada bir aşağılama seziyorum:mad: . Ama mesajımda dediklerim doğru. Bu nedenle beni dikkate alırsan iyi olur. Çünkü Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu haricindeki bölgelere bahsettiğim nedenlerden dolayı gittim. O nedenle birçok yer gördüm. Örneğin, Sakarya Üniversitesi'nde öğrenciyken derslerin fazla olmadığı zamanlarda Sakarya, Kocaeli ve Düzce illerinde bazen yürüyüş, bazen de arabayla günübirlik turlar yapmıştım. Son olarak bu gezi tutkum, babamın emekli olmadan önce beni yanında götürdüğü ve Siirt'e kadar gittiğimiz iş gezisinden kalma. Geziden dönüşte ağladımı hatırlarım.

bu turun bir zor aşaması için şu tura bakabilirsiniz

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=59836

(link)

yanlız uyarayım benim hayatımda gördüğüm en ölümcül rampalar darlık barajına giderken ve ordan mudarlıya giderken (av sahasının başladığı yerden sonra). Bence esas o tur için bilenmek lazım :) kurtdoğmuş rampalarından çok daha zor ve av sahasında mudarlıya kadar bir tane bile çeşme yok, tüm suyu sırtınızda taşımalısınız, sonrası in çık in çık falan :)

ben bu turu yapmam bi daha zaten :) size kolay gelsin.

şimdiki ilk hedefim cumartesi günkü bıçkıdere turu veya kafamıza neresi eserse orası turu :)

• Beğen
@marule

Bülent bu turu ne zaman yapacaksın? Köpek tehlikesi derken bu seferde avcılar tarafından vurulma tehlikesi var. Rampa deyince içim kıpırdıyor, yerimde duramıyorum. :)

@Orhan Kılıç
Orhan Abi, eğer Mert'in (Nam-ı diğer marule) 28 Mart 2010'da geçtiği rotada bu turu yapmak istiyorsanız yanınıza bayağı su almanız gerekiyor. Çünkü Mert'in anlattığına göre Oruçoğlu'ndan sonra Mudarlı'ya kadar çeşme yokmuş. Tabii ki hava kararmadan Tuzla'ya inmek istiyorsanız en geç 7'de tura başlamanız gerek. Malum Aralık'ın 22'sine kadar günler daha da kısalacak. Son olarak 2001'de askere gitmeden önce Sarıgazi-Ömerli-Kervansaray-Bıçkıdere-Oruçoğlu üzerinden Mudarlı'ya yaptığım gezide (O zaman Darlık Barajı bitmemişti) beni havanın kararmasıyla birlikte Ovacık'a yürümekten alıkoyan köpeklere dikkat !

@marule

Mert kardeşim bana kalsa bu haftasonu bu tura cıkarım ..Ama once senı bu cumartesı ve gelecek hafta sonlarında bır ısıtalım bisiklete sonra bu turu düşünürüz.. Bundan daha zoru sanırım bu rotaya eklenecek Kurtdoğmuş, Agva yada Şile rotası ıle olur. Yada bir iki farklı rota kesfeder ve eklemelerı saglamlastırırız.

Ve bu turu bır daha yapmam kısmını tabiki kabul etmıyorum. Surukluye surukleye goturum senı . yurt odanı basarım.:p.. Yada soyle yapalım ben senı ıssız Bıckıdere yollarında tehdıt edeyım.. Kangallarrr...:D:D:D..

Ve sanırım ben sızlerı bu turda ıken oldukca yoruldugunuz bır tırmanıs sırasında aramıstım.. :D.. Hanı evde belımden bır muzdarıp yatarken :(

Cumartesi Sabah Görşürüz dude :D:D

@Orhan Kılıç

Orhan dede sen sadece tur iste.. Ne demek? ..Gece karanlıgında bıle pedal atarım ben .. Bu parkura elbet gırecegız.. Hatta bu parkura (çoştum mu ne!!?) Kurtdoğmusu da ekleyecegız. Sanırım ondan sonra bizde Turkıye rekoru denerız :p:p:p.... Ensenizdeyiz :):):)..

@uzaktr

aynen öyle, dönüş yolundayken aramıştın, biraz yorgunduk tabi :D senle konuştuktan 30 dk sonra da yağmur başladı sırılsıklam olduk :)

• Beğen
@uzaktr

Ne kadar zor etap varsa hepsini ekle Bülentçiğim. Son turda bol bol rampa çıktım. %10 luk eğimlerle dost olduk. Ölüdenizden dönerken %10 ile başlayan rampa bir ara öyle dikleşti ki bisiklet şaha kalkmasın diye gidonun üzerine resmen yattım. Yağan yağmurdan ıslanan yolda tekerlek 2 kez patinaj yapınca bir ara inip itmeyi bile düşündüm ama o ağırlıktaki bisikleti sürmek itmekten daha kolay olduğundan devam etmeye karar verdim ve çıktım. Kaş Olimpos etabında 138 km pedal çevirdim ve en az 25 km rampa çıktım. Hele Kumlucadan Adrasan kavşağına kadar önce 11,5 km ardından da 3-4 km kadar rampayı arkamda taşıdığım 20 kg civarında yükle hiç mola vermeden çıktım. Çenemden ter damlacıkları dizlerime damlıyordu. Gecenin karanlığında yerleşim yerleri yakınından geçerken havlayan köpekleri duyunca hemen vitesi yükseltip hızımı arttırıyordum. Diyeceğim o ki boş bisiklet ile yokuş çıkmak çocuk oyuncağı vız gelir tırıs gider. Kendine iyi bak. :D :D :D

@Orhan Kılıç

Orhan dede sen ne diyorsan o. Ayrıyetten rampalar zaten sana viz gelip tırs gidiyordu daha fazlasını düşünmek istemiyorum. :). Uzak dur benden :D:D:D... Yetişe bilecekmiyiz merakda ediyorum. Karanlığı görüp bizi yolda bırakmazsın değil mi? :D:D:D...

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@marule

Sanırım o tura gelse idim. Kerem ve Enver bu parkura sokardım bu konu başlığındaki rota dısında... Artık senınle beraber gideceğiz. :D:D:D.. Ona gore yap antrenmanı nı ...:).. Ben sana bu konuda uyarım.:in:

Geri