Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İçmeler-Kurtdoğmuş-Darlık-Mudarlı-Ovacık-Göçbeyli-İçmeler sadece rampa

enver avcı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.452
Bisiklet
Scott
performansı iyi dostlar ile çıktığımız bilinmeze doğru pedal bastığımız turumuzda neler geldi başımıza neler.yani kitap yazsam köşeyi döneriz :D beşiktaşdan yola çıkarak haydarpaşa tren istasyonuna vardığımda saat 7:30 gibiydi.özcan abi'nin oğlu rahatsızlanınca turumuza katılamadı.ardaya geçmiş olsun.gökhan ve şevket de ufak bir unutkanlıklarının kurbanı olduklarından beşiktaşa gelip acil eve dönmeleri gerekdiğinden turuma kerem ve bülent ile başladık.tuzla içmeler den başladığımız turumuz stabilize yollara girmeye başlayınca zorlaşmaya başladı.ilk başlarda iyi olsada bir süre sonra ne yazıkki kum ve çakıl ile kaplı,zaman zaman kafam kadar kayaların arasından ilerlemeye çalışarak zor bir tur gerçekleştirdik.bir ara o ormandan hiç çıkamayacağımızı düşündük :D hele geçen turumuzda da su için durduğumuz su deposundaki benden iri kangalın ipinin bağlı olmadığını görünce şok olduk.hayvan üzerimize gelince dona kaldık.aramıza bisikletlerimizi siper ettik.kıpırdayamıyor geri gitmeye çalıştıkça köpek tarafından daha da sıkıştırılıyorduk.akşama kalacağımız için güvenlik amaçlı yanıma aldığım elektrik tabancası ile kendimizi korumaya çalıştık bir nebze.ufak bir köpeğin gelip de kangal ile uğraşmasını fırsat bilerek zar zor atabildik kendimizi o bölgeden.bi an aklıma yıllar önce izlediğim kujo adlı film geldi.:D :D sonrası malum,deli gibi rampa.çık babam çık.ama bişey farkettim hiçbirimiz hiç bir rampada pes edip durmadı.ben bunu çıkamayacağım diyerek bisikletlerimizden inmedik.vay beeeee :p :p
buyrun resimler....

(link)

(link)

(link)

kızım :)
(link)

sisli yollar başlıyor...
(link)

istanbul park...şansımıza yarış falan da yok :(
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

tek yaptıkları üzerimize zıplamak oldu :p
(link)

(link)

inişi çıkışlı rampalar başlıyor...
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

ömerli barajının bir kolunda yemek molası...
(link)

(link)

(link)

(link)

aç bülent saldırdı sucuğa :D
(link)

nerde mangal enver orda :p :p
(link)

sucuklar pişiyor :rolleyes:
(link)

dumanlar tütmeye başladı...
(link)

(link)

(link)

(link)

yediklerimizi eritmek gerek.tur başlıyor...:D
(link)

(link)

karşımıza minik dostlarımız çıkıyor
(link)

devamı birazdan dostlar.....

Scudo
kurtdoğan turu 2....

(link)

onlarıda doyurmak gerek ...
(link)

koşarak geliyor şirin...
(link)

(link)

akrobatik hareketler :)
(link)

(link)

bülent kankasını buldu :D
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

akşam sürüşleri devam ediyor...
(link)

(link)

dönüşte trende mola zamanı...
(link)

zafer pozu :D
(link)

HEPİNİZE BOL PEDALLI GÜNLER...

Merhaba Enver, Kerem ve Bülent Abi. Öncelikle geçmiş Kurban Bayramı'nız kutlu olsun. Bu arada size önerdiğim güzergahta çok güzel bir tur yapmışsınız. Dediğim kadar rampa varmış değil mi ? :D Eeee.... Nasılsa İstanbul'un bu yakasını (gitmediğim çok az yer hariç) avucumun içi gibi bilirim:D :D . Hele bir sınavları atlatayım ve bisiklet parasını denkleştireyim, şimdi yorum yaptığım turlarınıza katılma şansım olur ve sizi bu yakadaki yeni rotalarla tanıştırma şansına erişebilirim.

Enver, Bülent sizi sıkıştıran kangalın dışında güzel bir tur olmuş. Güzel kareler inşallah kurtdoğmuş turundan birine bende katılacağım. paylaşım için teşekkürler.

Benimle sabahın erken saatinde yola koyulan, yoğun sisin içinde pedallayan, kendilerine çektirdiğim bütün bu acı, eziyet dolu gün için ve rampaların bitmemesi nedeni ile şikayetlerinden ötürü benim sinirden kahkahalar atmama sebep olan dostlarım ENVER ve KEREM e (Birde beni tehdit etmeleri felan..)..

ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Harika bir turdu..... Devamı nı ne zaman yapıyoruz? :D:D

Kesinlikle bir tekrarını olmalı... Belki daha kalabalık...:D:D:D:D..

Tur normalde forumda daha önce belirttiğim şekilde İçmeler -Kurtdoğmuş - Oruçoğlu - Bıçkıdere rotası şeklinde olacaktı. Fakat tur içinde karar değiştirdik ve benim ilk defa Mert (Rumuz = Marule) dostum ile bir buçuk yıl önce bu rotadan yaptığım yolu Darlık köyüne ( Bakkalı yoktur bilginiz olsun. Bu bölgede tura çıkar iseniz Darlık köyüne bu konuda güvenmeyiniz. ) vardıktan sonra dönüş için tercih ettik. Hatırladığımdan biraz daha farklı ve bu nedenle de zorlayıcı bir dönüşmüş bunu ögrendim ve ögrendik fakat çok da güzel oldu. Akşamın karanlığında ışıksız yollar, sağımız solumuz orman ve sessizlik.... :in: ..

Bu rotada ( Genelde bu bölgede...) yolun %80 i sadece ama sadece rampalardan ibarettir. İlk defa bisiklet ile ile uzun turlara başlayan yada daha once performansa dayalı bir uzun tur yapmamış olan arkadaslara bu rotada bir tur tavsiye edilmez.

(link)

Harika bir tur olmuş.
Ne ararsan var...
Paylaşım için teşekkürler.
Elinize, emeğinize sağlık.

Yüreğinize sağlık .Tebikler Enver -Bülent ve Kerem dostlar.Valla üçünüzüde kıskandım bende orda olabilseydim keşke.Önceki turda aldığım temiz hava ve performansı hala hissediyorum.Arda doktor ve hastaneyi duyunca iyileşmek
zorunda kaldı ateşi o gün düştü ve akşamüstü iyice düzeldi ilaç ve şuruplarla
annesi hala rahatsız.

@Ozkan Aydin

selam özkan abi.ardanın iyi olmasına sevindim.baştan doktor iğne falan deseydin daha çabuk kendine gelirdi demekki :D :D yengeyede geçmiş olsun.tur tam bir actıon tur oldu.kaçtığımız köpeklermi,sevdiğimiz köpeklermi,tepemizde uçan doğanlarmı ne ararsan var.ama o yollara asla geç bir saatde girmem birdaha.daha da erken kalkıp 6-7 gibi tuzladan başlamak gerek.yoksa akşam köylüler ufo diye vuracaklar bizi. :p :p

@enver avcı

Ben yolda senin ışık şov yapan bisikletini görsem UFO diye taş atardım kafana kafana....Gece gece normali bu sana.:D:D:D.

Kalabalık olupta oralarda gece şürüsü yapmamak hata olur. Bence bir ilki gerçekleştirip o yollarda gece sürüşü yapmalıyız. Gece başlayıp sabaha kadar ışıl ışıl oralarda gezmelıyız. Ama bir kere... Yada geceye kadar gezmeliyiz 00:00 a kadar.. Yok mu arttıran? :D:D:D...

Özkan abi .. Aile bireylerine geçmiş olsun diyorum buradan.. Ve Kurtdoğmuş orada ama Enver bir daha gelmem ben buralara dedi. Çok rampa varmış. :D:D.. Ve bana neler çektirdiler neler...Psikolojik baskının en sertini bu turda yaşattılar bana. Çok korkuttular beni.....:rolleyes:..:D:D.. . Birde SİVAS KANGAL yedi bitirdi bizimkileri .. Allahtan ben arkalarında idim o bizimkilere saldırsa bende ayılığımı gösterip ona saldıracak kurtaracaktım bizimkileri.....:D :D :D :eek:

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@uzaktr
Bülent Abi, o civarı bilmem çok normal. Çünkü 13 Mart 2001'de Sarıgazi aktarmalı Ömerli'ye gitmiş, oradan otostoplarla Kömürlük çıkışı, Kervansaray, Bıçkıdere ve Oruçoğlu'na geçmiş, oradan yayan Mudarlı'ya gitmiştim (Darlık'ın 2 km aşağında Şile biter, Gebze başlar). Beni Mudarlı'dan Gebze 'den Şile yolu tarafına bakan köyler minibüslerinin gittiği son köy Ovacık'a kadar 8 km'lik yolu yürümekten hem sizin karşınıza çıkan o köpekler, hem de köye geldiğimde güneşin batması alıkoymuştu. Güneş batmasaydı Ovacık'a yürüyecek ve oradan Gebze üzerinden evime dönecektim. Bu nedenle Şile tarafından gelen bir aracı 2,5 saat beklemek zorunda kalmıştım. O zaman, yaptığım uzun yürüyüşlere uygun yeni yollar keşfetmek için gitmiştim o civara. Bu turun bana en büyük faydası, ilerde o civardan geçebilecek yeni tur rotaları çıkarmayı ve daha erken yola çıkmayı düşünmemi sağlamasıydı. Bu arada Özkan Abi'nin oğluna ve hanımına geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
Bayramda yaptığım Muğla-Antalya turu nedeniyle bu harika tura katılamadım. Her ne kadar Kaştan Olimposa giderken rampaya doymuş olsam da bu turun tekrarı olursa katılmak isterim. Tek sorun gece karanlığında köpeklere yem olma tehlikesi. Kangal geçen sefer gittiğimizde bağlıyken bile insanı ürkütüyordu serbest halini düşünmek bile istemiyorum. Özkancığım oğluna ve eşine geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
@Orhan Kılıç

Ah!! ah!!! Orhan dede.. karanlıkmış, köpeklermiş, korkuyormuş.. :D:D ..Bir kere ben varım yanında ne korkuyorsun.. (Tehlikenin ta kendisi) :in: :Skull-175 .. Bisiklet ile giderken iteceğim seni bir dere yatağına..Hakkettin :D:D:D....
İzmir'den öteye de bisiklet ile bir ben gecemedim sanırım. Bu yaz bir aksilik olmaz ise bende istiyorum oradan Antalya tarafına uzanmayı...Gidenleri KISKANIYORUM yahu..:):)

bi ara köpecik koluma 10cm kadar yaklaşmıştı parçalıcaktı beee
2 hafta içinde sülüklügöl,kartepe ardından kurtdoğmuş turu benim için yokuş dolu oldu ve biraz yokuşlardan sıkılmama neden oldu (diğer turlaRI TEK BAŞIMA YAPTIM)
bülent ile yol almak zaten keyifliydi ama enver ile tanışmakta güzel oldu
her ikinizede teşekkürler

@Kerem GÜNDOĞDU
Hem İstanbul içi, hem de İstanbul dışında birçok yere gerek okul, gerek iş, gerek tatil, gerekse askerlik dolayısıyla gittiğim için bayağı güzergah bilmekteyim. Ayrıca gittiğim yerler arasında bulunan, henüz gitmediğim yerler de var. Ancak oralara gidebilmem için öncelikle almayı düşündüğüm Geotech'in Atlas veya Energy modellerinden bir bisikletin parasını denkleştirmem gerekiyor. O da işsizliğim nedeniyle kolay değil. Bana yardımcı olursanız (Doğum günüm Mayıs sonunda) Ocak sonunda bitireceğim sınav maratonu sonrası form tutabilir ve sizleri baharda ve yaz başında yeni rotalarla tanıştırabilirim.

@Kerem GÜNDOĞDU

Cem bu bölgeyi biliyor. K. ..Ama bisiklet bizde..Yollarda bizim .. :D... Yaşasın kotuluk..:Skull-175 :Skull-175 :ci:

K. ..Mert ( Marule) ile bu Cumartesi Orhanlı - Bıçkıdere turuna cıkıyoruz. Uzun sure sonra ılk defa tura cıkacak ve form tutması 2-3 hafta surer... O bıraz kondısyon tuttuktan sonra bu bolge de yeni parkur keşif turlarına çıkarız. Daha once onun diger arkadaslar ıle yaptıgı yeni rotalara el atarız tabiki. İlerideki haftalarda :p :p :p :D :D İzmit tarafındaki ormanlık alana kapagı atacagız gibi görunuyor ... Sanada yakın olur bir pedal da gelirsin ..:D ..

Bir sonraki en kolay tura senıde cagırırız. Baksana çooo....oook yorulmussun :D:D:D...

• Beğen
Tepkiler: marule
Geri