hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 34.915
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hani unutamadığımız, hatırlayınca hüzünlendiğimiz,sevindiğimiz ,her daim tebessüm ettiren,ne de güzel bir insanla tanışmışım,ne de güzel bir ders oldu bana gibi diyebilidiğimiz her türlü anılarımızı anlatalım.Sadece merakımızdan değil,belki de sizin anınızdan ders çıkarabilir,yaşadığınızdan feyz alabiliriz,belki de güleriz belki de hüzünlenebiliriz diye bu konuyu açmak istiyorum.
Forumdan beyefendi üslubu ,içi dolu tespitleriyle tanıdığımız hepimizin saygı duyduğu @Özcan Ağabeyimle tanışmamı asla unutamayacağım.
Trans Türkiye Ultra Bike Race yarışının 6.günü büyük acılar içinde ve mental olarak da çok zorlandığım bir gündü.Güne Adapazarı'ndan başlamış, Orhangazi ve Gemlik tarafındaki sert ve uzun rampaları soluya soluya zorla çıkabilmiştim.Sonra o yorgunlukla sudan çıkmış balık gibi kendimi Bursa'nın merkezinde bulmuştum.Bursa'da resmen kaybolmuştum,ne yaptığımı nereye gittiğimi bilmiyorken tanımadığım bir numaradan(cep telefonumda sıkıntı da vardı) bir mesaj geldi ''kayboldun değil mi diye'' Pek bir anlam verememiştim ve kendimi ancak bir Opet'in kamelyasına atabilmiştim.Kamelyada telefonuma sarılıp akşam kalmayı düşündüğüm öğretmenevlerini ararken yanımda birisinin tebessüm ederek bana baktığını fark ettim.Şaşkınlığımı atamadan yanımdaki kişinin @Özcan Ağabeyin olduğunu anladım.Özcan Ağabey yarıştaki tracker izleme uygulamasından meğersem beni takip ediyormuş,kaybolduğumu da anlamış bana destek olmaya gelmiş.Forumda szi nasıl görüyorsanız öyle temiz yüzlü ,pırıl pırıl bir beyefendi,nasıl tarif edebileceğimi bilemeyeceğim kadar özel bir insan.
Ayrıca mükemmel diksiyonu ile birlikte ses tonu da güven verici.Özcan Ağabey ile tanıştıktan sonra bana yanında getirdiği yiyecekleri verdi.Ama öyle böyle değil,powerade inden ,büyükboy haribosuna kadar eksiksizden fazlası olan yiyecek yığını.
Biraz muhabbet ettikten sonra bisikletimin sorunlarını gidermek için beni Aktif Pedala götürdük.Bisikletin sorunları giderildilten sonra lastiklerimin zırt pırt patladığını bilen Özcan Ağabey lastiklere zefal patlak önleyici taktırdı.Taktırdı diyorum ,bakım ücreti, patlak önleyiciler dahil herşeyin parasını ödemiş bile.
İşte böyle bir insanla tanışma onuruna eriştim.
Maddi ve manevi desteği için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.Özcan ağabeyden aldığım motive edici destekle o gün yaklaşık Karacabey'e kadar yaklaşık 250 km yol yaptım.
Buradan aktif pedal çalışanlarına teşekkür ederim,güzel esnaf.

Bu tarz başınızdan geçmiş anılarınızı paylaşmak isterseniz; sizleri de bekleriz.
Forumdan beyefendi üslubu ,içi dolu tespitleriyle tanıdığımız hepimizin saygı duyduğu @Özcan Ağabeyimle tanışmamı asla unutamayacağım.
Trans Türkiye Ultra Bike Race yarışının 6.günü büyük acılar içinde ve mental olarak da çok zorlandığım bir gündü.Güne Adapazarı'ndan başlamış, Orhangazi ve Gemlik tarafındaki sert ve uzun rampaları soluya soluya zorla çıkabilmiştim.Sonra o yorgunlukla sudan çıkmış balık gibi kendimi Bursa'nın merkezinde bulmuştum.Bursa'da resmen kaybolmuştum,ne yaptığımı nereye gittiğimi bilmiyorken tanımadığım bir numaradan(cep telefonumda sıkıntı da vardı) bir mesaj geldi ''kayboldun değil mi diye'' Pek bir anlam verememiştim ve kendimi ancak bir Opet'in kamelyasına atabilmiştim.Kamelyada telefonuma sarılıp akşam kalmayı düşündüğüm öğretmenevlerini ararken yanımda birisinin tebessüm ederek bana baktığını fark ettim.Şaşkınlığımı atamadan yanımdaki kişinin @Özcan Ağabeyin olduğunu anladım.Özcan Ağabey yarıştaki tracker izleme uygulamasından meğersem beni takip ediyormuş,kaybolduğumu da anlamış bana destek olmaya gelmiş.Forumda szi nasıl görüyorsanız öyle temiz yüzlü ,pırıl pırıl bir beyefendi,nasıl tarif edebileceğimi bilemeyeceğim kadar özel bir insan.
Buradan aktif pedal çalışanlarına teşekkür ederim,güzel esnaf.

Bu tarz başınızdan geçmiş anılarınızı paylaşmak isterseniz; sizleri de bekleriz.