Scudo Sports

İçeride çatlak var.

@eren konu

Henüz kadroyu yollamadık ama bayii ile görüştüm. Ben şimdi yeni kadro bakıyorum çünkü bunların ne zaman dönecekleri belli olmaz. Bu süre içinde bisikletsiz kalmamak için hem kadro alacagım hem de yeni alacagım kadronun takma işlemleri için yurtdışından alet edavat takımı sipariş verdim. Siparişin gelmesini bekliyorum.

Scudo
Tipik cevap işte'''KULLANICI HATASI''' Dağ bisikleti ürettirip ömür boyu kadro garantisi vardır derler ama sakın dağda kullanma!! e bu dağ bisikleti yok kırılır,dağılır aman haaa.yani ben fason made by china end taiwan üretimi bisiklet yaptırdım diyecek bir firma babayiğit yok daha en azından türk bisiklet firmalarında.o yüzden trek,scott,cannondale vb..her zaman çıtayı yüksek tutup almakda fayda var.

@kadir aydin
Benim cok beklentim yok ama kadroya kullanici hatasindan dolayi degistirmeseler bile Salcano'nun o kadar da kotu bir firma oldugunu dusundurmemeli. Sonucta Turk firmasi. Turkiye'deki imkanlar elverdigince bir seyler yapmaya calisiyorlar. Bahsettiginiz firmalar bisikletciligi profesyonel anlamda meslek edinmis insanlar. Biz henuz hobi asamasindayiz. Karsilastirmak abes kacar bence.

Ben Salcano'yu firma olarak beğeniyorum ve sizi mağdur etmeyeceğine inanıyorum.Sökme ve takma işi için bence erken davranmayın benimde geçen zamanlarda değişen bir Carraro kadrom oldu bende üzerinde ne var ne yok soyup sadece satın aldığım yere kadroyu götürdüm sele borusu bölgesinde bir çatlak olduğu için sele borusunuda görmek istediler belki sizinde arka disk bölgesinde problem olduğu için rotor veya kaliperinizi görmek istiyecekler.Ama sökme veya tekrar toplama için satın aldığınız yere 5 kuruş para ödememeniz lazım.Çünkü sizden alınan bakım kuponları ve garanti belgesi ile giriş yapılıp rapor tutulacak bisikletlerden satıcıya giren çıkan yok zaten Salcano bunları karşılıyor.Söküp götürmeniz mırın-kırın edebilmelerine olasılık verir.Bence siz ürünün fotoğraflarını çekin bu konunun aynısını bir mail olarak iletin birde facebook sayfalarına atın mağduriyetinizi belirtin ben Carraro ile böyle iletişim kurdum ve en kısa sürede araştırmalarını yapıp gerekeni yapacaklarını söylediler bu firmaların müşteriyi üzeceğini hiç sanmam.Gerekli irtibat yollarını kurduktan sonra en son birde telefon ile iletişim kurun kendileri büyük ihtimal satın aldığınız yer ile işlemleri tamamlamanızı istiyecektir.Daha sonra tekrar telefon aracılığı ile işlemleri tamamladığınızı belirtim güncel olarak bisikleti kullandığınızı belirtirseniz...
Bence burda yakın zamanda iyi haberlerinizi alacaz mutlu bir şekilde.

@Burak_Dingiloglu
Yıl 2015 olmuş Kendi tankımızı,topumuzu,işletim sistemimizi ve daha bir sürü şeyi yaptık bir bisikletmi kaldı.yada ne zaman bu bir tercih meselesi belkide imkan meselesi ama'''mercedesler,chevrolet'ler varken ben doğana,şahine binmem kimse kusura bakmasın.çıta bende her zaman en iyisini ve kalitelisini almak yönündedir.

Konuyla ilgili gelişme oldu,buna benzer sorun yaşayana arkadaşlar için faydalı bilgi olabilir. Garanti belgesi ve faturasıyla beraber Salcano yetkili bayiisine verildi. Yeni kadro Salcano tarafından kargolandı ,bakalım yarın almaya gideceğim. Aynısı yokmuş ellerinde başka bir şey yollamışlar.

Geri