ratm
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.987
- İsim
- Hakan Engin
ICAN diye karbon bisiklet malzemeleri üreten Çinli bir firma var. Aliexpress de cyclocross karbon bir kadrosunu inceliyorum bu aralar. Amacım bununla çok hafif bir şehir bisikleti yapmak. Özellikle üzerinde saçma sapan yazıların olmaması güzel tabii biraz üzerinde renk olsa iyi olurdu ama sonradan belki ben birşeyler yapabilirim diye düşündüm.
Bu ICAN firmasının amazon ve ebay de de satışları var, yorumlara falan baktım, bir de yabancı birkaç forumda konusu geçmiş, genelde millet memnun, pek şikayet yok kadrolarından.
Aliexpress in 11.11 tarihinde belki biliyorsunuzdur bir indirim günü olacak, bu baktığım kadro 400 küsür dolara inecek o tarihte :
(link)
Soru şu, böyle bir kadro almak mantıklı mı ? Onun yerine niye şuradan şunu almıyorsun diyen var mı? Daha önce Çinden böyle bir kadro alan kullanan var mı aramızda?
Görüş ve önerileriniz benim için önemlidir

Bu ICAN firmasının amazon ve ebay de de satışları var, yorumlara falan baktım, bir de yabancı birkaç forumda konusu geçmiş, genelde millet memnun, pek şikayet yok kadrolarından.
Aliexpress in 11.11 tarihinde belki biliyorsunuzdur bir indirim günü olacak, bu baktığım kadro 400 küsür dolara inecek o tarihte :
(link)
Soru şu, böyle bir kadro almak mantıklı mı ? Onun yerine niye şuradan şunu almıyorsun diyen var mı? Daha önce Çinden böyle bir kadro alan kullanan var mı aramızda?
Görüş ve önerileriniz benim için önemlidir