İçinden 40 tane çıkan en ucuz yamalardan kullanıyorum. Bu son günlerde dış lastiğin içine gömülmüş bir cam parçası nedeniyle 3 yama yapınca uygulama şeklimi kısaca anlatayım dedim. 700/23kullandığım için yamayı yuvarlak şeklinde kesiyorum, lastik yüzeyini sıfır zımpara ile zımpalayıp solüsyon sürüyorum, yamanın alt alüminyum folyo korumasını çıkarıp yamayı iyice esnetiyorum ve üst kağıdınıda temizliyorum. Yama yüzeyine de solüsyon uyguluyorum. En az 10 dakika bekliyorum ve yapıştırıyorum. Üzerine keçe yerleştirip kanepenin ayağı altında en az 10 saat bekletiyorum. İnanın hiç kaçıran yamam olmadı. Turlara kesinlikle sıfır yedek lastikle çıkarım. Uygulama güvenli olsa da yine de risk var. Gerçi sıfır açtığım iç lastiğin iğne mekanizması arızalı çıkmıştı bir keresinde.. Lastik doğru basınçla kullanılırsa, ve patlak sonrası iyice incelenirse uzun süre patlamıyor ama benim başıma üç gün önce gelen ve buradaki yorum sahipleri gibi beni delirten küçük bir ayrıntı bizi uğraştırıyor. Cam içeri gömülmüş ve çok zor buldum..