Fırat İler
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 666
- İsim
- -
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İç (jant) şerit var mı ?İÇ LASTİĞİM 1 HAFTADA 3 KERE DURDUĞU YERDE PATLADI . sizce sebebi ne olabilir? Bodruma koyuyorum böcekler yiyor olabilir mi ? Lütfen yardım edin usandım çünkü. Snake bite değil bu arada patlaklar hep dıştan.
Yarış lastikleriyle 8k km kullandığım Decathlon iç lastiğim var, aralarda 3 hafta binmediğim de oldu. Hiç normal değil, ya jant bandında sıkıntı var ya da lastiğe gömülü bir şey kalmıştı ve durdukça yürüdü.İç lastiğim xlc decathlondan almadım. Ayrıca jantta bant var ve dediğim gibi içeriden patlatmıyor snake bite dediğim o idi galiba pek bilinmeyen bir terim veya ben yanlış biliyorum. Ama yine de dış lastiği de jantı da kontrol edicem çok teşekkürler. 2 3 gündür de duruyor öyle lastiği hızlıca çürümez değil mi?
Sakın koyma , at çöpe gitsin veya iade edebiliyorsan et . Üretim htası . Dış lastiğin canına okur. Benzin dök yak hatta262755 dosyayı görüntüle
Lastik patlağı vardı yapayım dedim ama yan taraf böyle şişiyor. Normal mi? Dış lastiğin içine koyunca da böyle mi olur?
Evet Bugün başıma geldi. Hiç bir sebep yokken sürüş esnasında yüksek sesle patladı. İç lastik dechatlondandı. açtığımda 20 cm yırtık oluştuğunu gördüm. herhangi bir cisme bağlı batma kesilme vb. yok. anlamadım.Eğer Decathlon'da patlar. Valla Decathlon'u severim, pek çok ürününü de kullanırım. Fakat bu kadar sorunlu başka bir ürününü görmedim. Yolda lastik patlayıp Decathlon iç lastiği taktıktan sonra tekrar patlak yaşamak garanti. Bilmiyorum benim yaşadığımı yaşıyor musunuz siz de?