Scudo Sports

Hüsnü Komiser ile Sahil Turu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Başlık açarken böyle ergence hareketler içine girilmese çok iyi olacak. Bende bisikletime bülent ersoy adını koydum ne yani başlık olarak bülent ersoya bindim mi yazayım.

@mehmetsunu bence gayet güzel bir başlık, siz niye alınıyorsunuz ki , illa her şeyi resmi mi yapacağız biraz tebessüm etmekten kimseye zarar gelmez :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@Hasan Ç. arkadaşın kötü niyetli olduğunu düşünmemiştim haklısınız.

konuyu açanın açıklamasına bakılmalı

Arkadaşlar, abilerim Hüsnü Komiser'den kastı sağdaki vatandaş yani benim. Arkadaşı uyardım merak etmeyin.
Bisiklet Forumda'da 2 gram espri anlayışına sahip olamamış insanlar var, rahatsız oluyorlar, sataşacak yer arıyorlar dedim. Bizler de onlar gibi ruhsuz olmalıyız dedim. Bu şekilde kabullenirler bizi dedim.
Arkadaşın yaşı 17 benim 20, ergenlik dönemine denk geliyorsa veya gelmiyorsa ne yapabiliriz? Biz burada yaşlı başlı insanlarla alay ediyor muyuz?
Rica ediyorum moderatör olmayan kişiler başlığa maşlığa karışmasın. Şikayet butonunu kullanın, moderatörler gerekirse banlar sonsuza kadar bir kusurumuz varsa.

4K mesajınız var diye mi bu hakkı kendinizde buluyorsunuz :) Benim de Technoapt Sosyal'de 14K emeğim var, yeni üyelere böyle laf sokmuyorum.
Birde sırf eski üye diye onun söylediğinin aksini söyleyemeyen, söylemekten çekinen insanlar var. İnşallah biri uçurumdan atladı diye onlar da atlamaz ilerde.

2 gram mizah lütfen bayım :)

@mehmetsunu

Arkadaşların yaşları 17 ve 20'ymiş. Yani sizin küçümseyici şekilde belirttiğiniz "ergence tavırları" tabiatları gereği gösterebilecek yaştalar. Şimdi ergen olmak da suç mu deseler ne diyebilirsiniz ?

Kaldı ki konuyu da tam anlamadan yorum yapmışsınız. Hüsnü Başkomser dediği bisiklet değil arkadaşıymış. Siz böyle anlamışsınız ya hani, aklıma insanın fikri neyse zikri de odur sözü geldi.

Ayrıca bildiğim kadarıyla foruma üye olurken ergen olmamak şartı da aranmıyor. Yani bu yaşlarda bulunanların ergence tavırlarda bulanması için bir engel yok. Forum kurallarını çiğniyorlarsa şikayet edersiniz yetkili arkadaşlar ilgilenir.

Kusura bakmayın, siz nasıl bu arkadaşlara karışma hakkı bulduysanız ben de aynı hakla size cevap veriyorum.

@Gökhan Akkaya

ya böyle şaka olur mu, ben de hüsnü komiserin fotosunu görmek için tıklamıştım, tek isteğim hüsnü komiseri bisiklet binerken görmekti, insanların duygularıyla oynamaya utanmıyor musunuz:mad::mad::mad:

(ağır ironi içerir)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@akify.
Efendim çok üzgünüz. En kısa zamanda hatamızı telafi edip Özgür Ozan Beyefendiyi Bostancı - Kartal sahilde bisiklet sürdürüp fotoğraflayacağız :)

Bu arada Technopat Sosyal dediğimiz forumda profil fotoğrafım Rıza Baba olduğu için herkes Rıza Baba lakabı ile yaklaşıyor. Arkadaşımız da burada Hüsnü Komiser benzetmesi ile yaklaşmış masumca.
Şu her şeye burnunu sokan kişiler gerçek hayatta da aynı cesareti gösterebiliyor mu bilmiyorum. Sanaldayız diye önüne gelene çatmanın o kişilere ne yararı var bilmiyorum.

Durumu tarafsızca yorumlayan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında değilsiniz, sağolun.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@akify. İroni içerdiğini belirtmeye gerek var mı insanların zekasından mı şüpheleniyorsunuz :)

Tabiii canıımm biz dünyaca meşhur hüsnü komser kardeşini bilmez olurmuyuz, bilmemek ne haddimize öyle bir densizlik yapabilirmiyiz. Hatta şöyle diyeyim-sen çok mütevazi olduğun için söylemiyorsun biliyorum ama- bu abin hüsnü komser den önce komserlere komserde denmezdi. Bak bende yalan yok hilaf yok ahanda ispatı:

Tabi komser dilimize kosmer olarak girmişti, ne zaman sen abine hüsnü komser dedin TDK bu hatasından döndü kosmeri komser yaptı sende nobel edebiyat ödülü aldın. Ben iyi hatırlarım bu arkaik solaklar dizisinin senaristleri "abicim bu adamın soyadını bulduk tamam buna çoban dedik ama bunun adı ne olmalıki" diye düşünürken senin dünyaca meşhur abinin hüsnü çoban ismi akıllarına geldi. Çoban böylece hüsnü çoban oldu patladı gitti.
Şimdi tecahül ü arif ten hisse benim de mesela bir kedim var evde senden iyi olmasın. Adıda hülya avşar. Şimdi bu şirin mi şirin kedi en çok yatağa atılmaktan hoşlanır. Bunu böyle bir metre yükseklikten cupp diye yatağa atarım dört ayak üstüne düşer kerata. Şimdi ben bunu fotolasam sonrada insegramda bu fotonu altına yazsam sana soruyorum iyi olurmu. hııı.
Ulan buna kesin bin layk gelir dur bi şunu yazayım.

Boş yaptığının farkındasındır diye umuyorum. Senin gibi kendini beğenmişler yüzünden soğudum buradan resmen ya. Millete bok atmaktan başka bir halt yaptığınız yok.
İşiniz yoksa söyleyin iş bulalım size, millete sarmayın böyle. Gerçekten bisikletforumdan soğuttunuz ya, ne saçma kişiliksin sen arkadaş.
Konuşmak için konuşma arkadaşım net ol bizim gibi, gelmiş edebiyat yapıyorsun burada boş boş.

Bir sorununuz varsa öyle CAT6 ethernet kabloları, Wi-Fi protokolleri arkasına sığınmayın.
Kayseri'de ikamet ettiğin için cidden dua etmelisin, belkide bu kadar gelişi güzel laf sokmanı da buna borçluyuzdur. Uzaklıklar güven duygunu güçlendirmesin bey abim, bey amcam veya bey kardeşim, yaşınızı bilmiyorum kusura bakmayın. Bizler yaş bilgisini yalnızca yanlış bir hitapta bulunmamak için kullanıyoruz, sizin gibi ergen benzetmesi yapmak için değil.

Millet genç yaşta spora teşvik eder, sen sırf 17 yaşında diye çocuğa ergen diyorsun :)
Bu güzelim ortamı, bisiklet denilince ilk akla gelen forumu düşürdüğün hale bak lütfen.
Biz senin gibi işsizlerle uğraşmak zorunda değiliz, ben cidden çok sıkıldım bu mevzulardan.

Ne kadar soğuk ortam oldu forum ya herkes birbirine laf söylemeye üstün gözükmeye çalışıyor sanki. Bu durumdan hoşlanmıyorum. Bu foruma hergün bilgi almaya paylaşılan bisikletlere bakmak için giriyorum. Adam bisikletine hüsnü komiser demiş ne var bunda hemen laf söylüyorsunuz küfür etti sanki. Enteresansınız gerçekten insanın biyere bir şey yazası gelmiyor acaba birisi laf söylicek mi diye.

@Gökhan Akkaya Dostum iyi gidiyordun, doğru diyordun ancak dua et aynı yerde değiliz vs tehdit cümleleri hoş olmadı.Düzgün üslubuna yakışmadı.Kendinden ödün vermiş olursun öyle, yapma.Senden 1 yaş büyüğüm, artık arkadaş tavsiyesi mi dersin, ne dersin tamamen sana kalmış.Bisikletin adı iyiymiş ancak benimki daha iyi bence :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri