Boş yaptığının farkındasındır diye umuyorum. Senin gibi kendini beğenmişler yüzünden soğudum buradan resmen ya. Millete bok atmaktan başka bir halt yaptığınız yok.
İşiniz yoksa söyleyin iş bulalım size, millete sarmayın böyle. Gerçekten bisikletforumdan soğuttunuz ya, ne saçma kişiliksin sen arkadaş.
Konuşmak için konuşma arkadaşım net ol bizim gibi, gelmiş edebiyat yapıyorsun burada boş boş.
Bir sorununuz varsa öyle CAT6 ethernet kabloları, Wi-Fi protokolleri arkasına sığınmayın.
Kayseri'de ikamet ettiğin için cidden dua etmelisin, belkide bu kadar gelişi güzel laf sokmanı da buna borçluyuzdur. Uzaklıklar güven duygunu güçlendirmesin bey abim, bey amcam veya bey kardeşim, yaşınızı bilmiyorum kusura bakmayın. Bizler yaş bilgisini yalnızca yanlış bir hitapta bulunmamak için kullanıyoruz, sizin gibi ergen benzetmesi yapmak için değil.
Millet genç yaşta spora teşvik eder, sen sırf 17 yaşında diye çocuğa ergen diyorsun
Bu güzelim ortamı, bisiklet denilince ilk akla gelen forumu düşürdüğün hale bak lütfen.
Biz senin gibi işsizlerle uğraşmak zorunda değiliz, ben cidden çok sıkıldım bu mevzulardan.