Scudo Sports

Hunter MTB Restorasyonu

Erhan Ertan

Bisikletli Operatör
Tepki
1.084
İsim
Erhan Ertan
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Fixed Gear
Hunter MTB hakkında internette pek bilgi bulamadım. Bu markayı biliyor musunuz?
Hunter 1990`lı yıllar MTB'nin restorasyonuna başlayacağız. Boya tercihi, renk ve yenileştirme önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.IMG-20200604-WA0005.jpgIMG-20200604-WA0006.jpgIMG-20200604-WA0013.jpgIMG-20200604-WA0015.jpgIMG-20200604-WA0002.jpgIMG-20200604-WA0008.jpgIMG-20200604-WA0021.jpgIMG-20200604-WA0014.jpgIMG-20200604-WA0010.jpgIMG-20200604-WA0022.jpg

Scudo
Ufff
Çok işi var sanki bu aletin :)
Kadrosunun restorasyona değip değmeyeceğinden emin olun derim. Astarı yüzünü geçmesin sonra.
Tabi ki @mariokaldato nun tavsiyelerini dikkate alın :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
@everhard, Arkadaşımın ve abisinin çocukluk bisikleti elbette değecektir.
Haklısınız @mariokaldato'nun değerli tavsilerini merakla bekliyorum.

Bende de 97 model castello pilot vardı, çok beklemişiz restorasyon için kadro boyanamayacak kadar kötü hale gelmişti. Umarım kurtarırsınız bunu, kolay gelsin :)

• Beğen
@everhard, Arkadaşımın ve abisinin çocukluk bisikleti elbette değecektir.
Manevi değeri varsa pek tabi bize söz söylemek düşmez. Ben kadro kalitesi ve sağlamlığı gibi noktalarda değer mi acaba demiştim. Sorum boşa çıktı.

• Beğen
@Erhan Ertan Selam 90 lardan herseyle ugrasmaya deger dostum. Vakit gecirirsin, bseyler öğrenirsin.
Hemen bi wd40 alip tum birlesim noktalarina bol bol sıkıp bi kaç saat sonra aleti parcalamaya basla . Şimdiden kolay gelsin. Sonra tum parcalari benzine yada mazota yatir bi gece bekleyip tek tel firca yada ince telli bulasik teliyle piril piril.olana kadar ovala. Pas sokucu olarak Coca cola yeterli

@sspl Teşekkür ederim.
@Erhan Ertan Selam 90 lardan herseyle ugrasmaya deger dostum. Vakit gecirirsin, bseyler öğrenirsin.
Hemen bi wd40 alip tum birlesim noktalarina bol bol sıkıp bi kaç saat sonra aleti parcalamaya basla . Şimdiden kolay gelsin. Sonra tum parcalari benzine yada mazota yatir bi gece bekleyip tek tel firca yada ince telli bulasik teliyle piril piril.olana kadar ovala. Pas sokucu olarak Coca cola yeterli
Boya tercihi hakkında fikriniz nedir? Mesela elektrostatik toz boya mı, üstündeki etiketleri maskelenip atılacak oto boya mı? Marka sticker, marka isminin boyama ile yazılması vs?

@sspl Teşekkür ederim.

Boya tercihi hakkında fikriniz nedir? Mesela elektrostatik toz boya mı, üstündeki etiketleri maskelenip atılacak oto boya mı? Marka sticker, marka isminin boyama ile yazılması vs?
Boya isi karisik . Valla ne desem bos . @MakRo ağzının payini aldi sonra kendi boyadi :D sende oyle yapabilirsin zevkli olur
Peki ya Le Cola. O olmaz mı hocam ?
Asidik bsey sonucta olabilir hic denemedim hshah :D

Geri