Erhan Ertan
Bisikletli Operatör
- Tepki
- 1.084
- İsim
- Erhan Ertan
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Manevi değeri varsa pek tabi bize söz söylemek düşmez. Ben kadro kalitesi ve sağlamlığı gibi noktalarda değer mi acaba demiştim. Sorum boşa çıktı.@everhard, Arkadaşımın ve abisinin çocukluk bisikleti elbette değecektir.
Boya tercihi hakkında fikriniz nedir? Mesela elektrostatik toz boya mı, üstündeki etiketleri maskelenip atılacak oto boya mı? Marka sticker, marka isminin boyama ile yazılması vs?@Erhan Ertan Selam 90 lardan herseyle ugrasmaya deger dostum. Vakit gecirirsin, bseyler öğrenirsin.
Hemen bi wd40 alip tum birlesim noktalarina bol bol sıkıp bi kaç saat sonra aleti parcalamaya basla . Şimdiden kolay gelsin. Sonra tum parcalari benzine yada mazota yatir bi gece bekleyip tek tel firca yada ince telli bulasik teliyle piril piril.olana kadar ovala. Pas sokucu olarak Coca cola yeterli
Peki ya Le Cola. O olmaz mı hocam ?Pas sokucu olarak Coca cola yeterli
Boya isi karisik . Valla ne desem bos . @MakRo ağzının payini aldi sonra kendi boyadi@sspl Teşekkür ederim.
Boya tercihi hakkında fikriniz nedir? Mesela elektrostatik toz boya mı, üstündeki etiketleri maskelenip atılacak oto boya mı? Marka sticker, marka isminin boyama ile yazılması vs?
Asidik bsey sonucta olabilir hic denemedim hshahPeki ya Le Cola. O olmaz mı hocam ?