Scudo Sports

Hummer marka mtb bisiklet

7000 TL ye çok daha süppper bisiklet bulabirirsin bu mummermi gmc mi çok dandik görünüyo

Scudo
Konunun tarihi eski ve de fiyat konusunda duzeltme yapmislar onceki mesajlarda...

ister orjinal olsun ister sahte bu bisikletler öyle çokta gözde büyütülecek makinalar değil.bisikletten hiç anlamayan bir kişi bile bu bisikletin iyi olmadığını söyler kesinlikle.

bisikletin parçaları düşük model olabilir; kadrosu belki gümüş kablamadır:D

Bence fiyatta kesinlikle bir yanlışlık olmalı.7000 tl etmez bu bisiklet.Ya en başta arka aktarıcı shimano nun en düşük modeli yani tourney.

• Beğen
Tepkiler: deniz çelik
ewt ağırdır beğenmedim 7000tl çok uçuk bi rakam bu bisiklet için ama ilk sayfaki sonradan eklenenler biraz garip kadroları falan ilginç:)

• Beğen
Tepkiler: seda ak
Arkadaşlar hep fiyat açısından bakmışsınız olaya söle bakın bide hummer in bagaj kısmında hani arabalarda olur yha istetme teker onun gibi bi yer yapmışlardır belki yada vardır bu bisiklette tam olaya göredir ve hammer jip e 400 bin € dan fazla para veren bi insan bu bisikleti sadece markası hummer olduğu için ve o yer boş kalmasın die alabilir. Bi de olaya bu yönünden bakmak lazım. Ve hummer marka bi araba kullanan adamın bisikletten de fazla anlayacağını düşünmüorum...

bu da tayland lıların made in sirkeci si galiba:D

Selamlar,
13 sene sonra konuyu hortlatmış olacağım ama bisikletler konusunda hiçbir fikrim yok.
Bu bisiklet 2 el olarak 1.800 TL ye satılıyor 2019 da alınmış ve 1 yaz kullanılmış. Daha sonra foruma rastladığımda
bisikleti bir güzel gömdüğünüzü farkettim. :) Acaba 2007 de bahsi edilen bu bisikletmi bilemediğim için sizlere
danışmak istedim. Bu aynı bisiklet işe yaramaz diyorsanız 2. alternatifim
Mosso Marıne Acr 2d Katlanır Bisiklet Md 26 Jant 21 Vites
bu olacak oda olmaz diyorsanız. Önerilerinizi rica edeceğim. Fiyat 2000 bandında olmalı ve katlanmalı. uzun sürüşler olacağı için
jant ölçüsü de büyük olmalı diye düşünüyorum. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar
Murat

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    81,1 KB · Okunma: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    85,7 KB · Okunma: 25
  • 3.jpg
    3.jpg
    80,9 KB · Okunma: 23
@ZsMrMrT 1800 bu bisiklete vermek bence parayı çöpe atmak demek. Tek kelimeyle uyduruk Aliexpress bisikleti.

Mosso Marine 26 Jant düşünüyosanız ben bisiklet değişikliği sebebiyle satacam, orjinaline göre ciddi iyileştirmeleri var, üşenip fotoğraf çekip bi ilan açamadım. İlgilenirseniz özel mesaj atın bilgi vereyim.

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
@firestone selamlar,
Bisikletiniz hakkında bilgi almak isterim ancak size özel mesaj gönderemedim.
Yeni üye olduğum için özel mesaj kısmı kapalı olabilir.

Geri