Scudo Sports

Hummer marka mtb bisiklet

@erhana

SPECIFICATIONS
Finish: Cammy Green
Frame: 7005 Aluminum Front and Rear Triangle
Fork: SR SUNTOUR 75 mm Travel with preload adjustment and disc brake mount
Gearing: 24 Speed Shimano Deore
Shifters: Shimano EZ Fire Plus Shifters
Brakes: Front Disc/Rear Alloy V-Brake
Tires: 1.95" Front/Rear Specific Knobbies
Spokes/Rims: Stainless Steel/Alloy
Bar Ends: Can be added
Saddle: Velo Mountain Bike
Seatpost: Alloy Micro Adjust
Pedals: Bear trap with toe clips

Frame Size: 18" and 20"
Standover: 29"+ and 31"+
Folded Size: 36" x 28" x 12"

Scudo
Arkadaşlar fiyat konusunda birçok yorum yapılmış yanlışlık olabilir diye, ben fiyatı belirlerken oradaki gördüğüm rakamı 5,700 USD'yi Türk lirasına çevirirken 1,200 'le çarparak ortalama fiyat 7,000 YTL diyerek yazdım, ama insan bu yorumlar karşısında yanıldığınıda düşünmeden edemiyor acaba oradaki 5,700 rakamı 57,000 olabilirmi diye, eğer öyleyse ve bu rakam Tayland'ın para birimi (Baht) ile çarparsam 57,000x35= 1,995 YTL olarak bu fiyat çıkıyor.

Belki de yanlış okudum, emin değilim ama eğer yanlışsa kusura bakmayın saygılar..

sanırım hummer arazı tasıtlarıyla yaptıgı ısmını bısıkletlerle maaf etmeyı planlamıs:) bu bısıkletler hıcte gozume hos gelmedı acıkcası.ne tayland ta arkadasımızın paylastıgı nede orjınal hummer dıye konulan resımlerde.hele 7000 ytl ıcın hıc bı soz soylemıyorum... scott ta bıraz goz atmalı en azından hummer muhendıslerı

@HaliliOzturk

Sevgili Halil O kadar da ucuz olur mu bilmem ama sanmıyorum ancak olsa olsa dediğim gibi olur.

@HaliliOzturk

Halil'cim daha öncede baktım kaçkar bisiklete ama bulamadım ilgin için teşekkürler..

@Engin YILDIZ

Avid 3, Deore vites kolları, Michelin lastikler.. Bence çok güzel bir fiyat.. Bisikleti uygun şekilde parçalasaydınız ve sağlamca paketletseydiniz bisikleti nakletmekte sorun çıkmazdı..

@baymineral

Haklısın ama bu sefer de acaba havaalanında sorun çıkarmı diye düşündüm gümrük sorun olurmuydu bilmiyorum yoksa çok hoşuma gitmişti, burada var dedi Halil ama bulamadım fiyatı nedir acaba?

Ben de kesin bir rakam söyleyemem. Kaçkar Bisiklet'e telefon açıp aslında buradaki satış fiyatını tahmini de olsa öğrenebilirsiniz. Ellerinde varsa zaten kesin rakam söylerler.

Bir de yurtdışından bisiklet alırsanız demonte halde, kutuyla isteyin (kutunun içini kontrol etmeyi unutmayın). Böylelikle uçağa cüzi bir ücret karşılığında verirsiniz. THY 2005'te benden 20 $ karşılığı 17 € almıştı. Normalde büyük boy bagajlar için özel bir ücret tarifesi var ve çok pahalı. Ancak bisiklet olduğunu söylediğinizde (çocuk arabası ve tekerlekli sandalye gibi diğer eşyalarla birlikte) özel bir kategori üzerinden fiyatlandırılıyor ve ekonomik oluyor.

@HaliliOzturk

günün yorumunu taa o gün yapmışsın ama malesef ben daha yeni görüyorum:(

markete te satılan bisikletlerden desem acaba doğru olurmu
7000 ytl cok absürt bir fiyat o paraya hafif ve ultra pro bir bisiklet alınır bence
yada kafa dengi bir mtb toplanır üst gurup parcalarla haksızmıyım

@Engin YILDIZ

slm
hummer yanından bile gecmiyo bu 7000ytl degide
süper marketteki bisikletlerden farksız
fiyatta yanlışlık olmasın
teşekkürler
bence 70ytl olabilir

@lancearmstrong5339

Konunun baş sayfalarını dikkatli okursanız rakamla ilgili bir yanlış anlaşılma olduğuna dair bir düzeltme yapıldı, lütfen okuyun. saygılar.

Hummer ın bu katlanabilir bisikletleri askeriye için ürettiğini okumuştum.Eğer bulabilirsem makaleyi buraya koyarım.

@-erkan-

Arka teker dönmüyor (zaten dönmesi mantıksız olurdu) o katlama tertibatinin bir parçası...

Geri