Scudo Sports

Hoş Geldin 2012 - Nice Mutlu Yıllara

Ellerinize sağlık site güzel olmuş.Bisikletsever olarak beğendim.Nice mutlu sağlıklı senelere hep beraber:)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Scudo
site gerçekten süper olmuş tema vs. süper :D yeni yıla yeni forum....

• Beğen
Emeği geçen herkese teşekkürler. Teması ve renk seçimi ile iç açıcı görünüyor. Eminim gün geçtikçe herşey yerli yerine oturduğunda forum çok daha iyi olacak. Yeri gelmişken buradan yeni yılda Bisiklet forum ailesi dahil herkese sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.

• Beğen
:eek: Sevgili Arkadaşlar Yeni Site,Gireceğimiz Yeni yıl Herkese Hayırlı olsun.

Site kurucuları,Tüm Emeği Geçenlere Teşekkürler..

Hoşça Kalın...

Forum gerek görsel olarak gerek özellikler olarak gayet güzel olmuş. Yeni halini beğenmeyen arkadaşların yeniliklere açık olması gerek. Teşekkür ederiz.

Herkese Hayırlı, mutlu, huzurlu ve bol pedallı yeni bir yıl dilerim ..

İnceledikçe bir şeyler çıkıyor sistemin oturması bir kaç hafta alabilir diye düşünüyorum.ilk gördüklerim grup kurabiliyoruz kendi duvarımız var (face gibi) albüm yapabiliyoruz arkadaş listesi mükemmel sanırım onlarla anlık sohbet de yapabiliyoruz daha denemedim :) bunlar forum ortamında sanırım bir ilk. başka forumlarda zaten bulunmam ama bu özelliklerin olduğunu da düşünmüyorum.Bisikletforum yine bir ilki başardı tekrar emeği geçenlere teşekkürler.Bu sistem sanırım bir takım mali külfetler de getirdi bunu da tahminimce Delta bisiklete borçluyuz onlara da teşekkürler.....

• Beğen
Daha güzelini yapmak amacıyla çalışan herkese teşekkür ederim. Yeni yılınızı tüm yüreğimle kutlarım...

@ferhat köse

:( Arkadaşım Eski mesajlar silindimi?.

Tekrar Teşekkürler...

Hayır hiç bir mesaj silinmedi.

Değerli Arkadaşlar,

Şuanda yapım aşamasında olan özelliklerden bahsetmek istiyorum

- Facebook eklentisi, facebook şifreleri ile anında üyelik ve foruma katılma ayrıca facebookta yazılanları paylaşma
- Bisiklet Forum Portal kısmı
- Eski özel mesajları geri getirme planı
- Sitede ufak tefek görsel değişiklikler
- Bazı yeni kullanım kolaylığı eklentileri

gıcık oldum... hiç beğenmedim... sadece gri ve maviyi idare eder buldum...
mavinin tonu biraz daha maviye benzer, gri biraz daha koyu olsaydı daha iyi olurdu ama...

(yok bu tepkim normal :D ben (teknolojiyle ilgili) her değişime öncelikle böyle bi hoşgelMEdin derim :D insanın kendini tanıması forum yöneticilerine falan zorluk çıkarmaması ne güzel bi'şey :) )

(şimdilik teşekkür etmiyorum emeği geçenlere, yapmacık olur... 3-5 ay sonra en içten teşekkürlerimi edebilirim kanımca : )))) )

@ulas

:( Ulaş Bey Profilime giriyorum Tüm Mesajları göster'i tıkladığımda bugünkü 2 mesajımdan sadece 1'ini görüyorum Yeni yıl mesajını yani bu 3'üncü mesajım eskilerde yok.zaten?.

Teşekkürler...

Mesajlar yerli yerinde duruyor. Nereye yazdıysanız orada aynen duruyor. Belki profilden ilk etapta göremeyebilirsiniz.

Pek çok forumdan tanıdığımız bir arayüz.O yüzden şahsen ben hiç yabancılık çekmedim.vbulletin 4 te bazı eklentilerde problem olduğu yazılır çizilir ancak aynı anda binlerce kişi yüklendiğinde (adını vermeyelim) bazı bakanlıkların serverlerinin kullanılmaz hale geldiğini gözönüne alalım.Bisiklet "Takıntılı" bir konu.Sorulacak binlerce soru,yanıtlayacak binlerce kişi var.Ufak tefek rötüş yaparsınız ancak fazlaca oynamayın derim.Zira ülkemiz insanı-bizlerde-fikir asla bitmez Ancak "Hadi arka
daşlar herkes 1 lira verse bin kişi 1000 tl eder ve forum un maddi yükünü paylaşırız" desek acaba ses gelir mi? Bu sebeple,uğraşan mesai harcayan,yardımcı olan herkese sevgiler.

• Beğen
Hayırlı olsun bütün bisikletforum ailesi için, bisikletforum ailesinin yeni yılını kutlarım..

@Derya Keçeci

Derya Bey,

Bundan daha güzel açıklama olamazdı. :) Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Önemli Bir Noktayı bilmenizi istiyorum.

Bisiklet Forum'a üye olmak artık daha da zor. Amacımız daha güzel ve samimi bir ortam yaratmak.

-Facebook kullanıyorsanız önümüzdeki günlerde açılacak olan eklenti ile anında üye olabiliyorsunuz. Bu özellik yapım aşamasında

Onun dışında:

1.Forumu dolduruyorsunuz.
2.Size bir onaylama maili geliiyor.
3.Forum Yönetimi bütün bilgileriniz doğruysa ve istenilen bilgileri girildiyse onaylanıyor.
4.Onaylandığına dair bir masaj size geliyor. Foruma giriyorsunuz.

eskisine alışmıştık ama buda güzel bu arada profil-tüm mesajları gör işlemini yapınca gönderdiğim mesajları göremiyorum?

Geri