Scudo Sports

Hoprider 300

Merhaba Arkadaşlar Yeni bir heves başladık bisiklet kullanmaya biraz internetten araştırma yaptıktan sonra bu modele karar kıldım. Fakat aldığımdan beri yaşadığım vites sorunundan dolayı iş zivanadan çıkmaya başladı...

İlk kullanmaya başladığımda öndeki vites 3. dişliye (büyük dişli) geçmiyor zincir kilitleniyordu. Şimdi o düzeldi fakat bu seferde küçük dişliye geçmiyor. vites kolunu düşük viteste bile olsa 2. dişilide dönmeye devam ediyor. bu durumdan mı bilmiyorum kaynaklı arka ruble dağıldı 10 km eve bisikletle yürümek zorunda kaldım.

arka ruble tamir edildi yine ayarlar yapıldı küçük viteslere geçişte hata devam ediyor ve ekstradan arka rublede 2. dişli bir tur atıp diğer turda tak tak atmaya başlıyor sonra tekrar tutuyor birde bu sorun çıktı

bisikleti binmediğim zaman vites geçişleri normal Dün yaptığım ufak turda rampaya gelince mecburen bisikletten inip öyle vitesi değiştirdim. hızlanmam gerektiğinde vites artırmadım tekrar yokuş çıkacağım için anlayacağınız bezdiren bir durum...

Sizce bu sorunlar kullandığım bu sistemde normal mi ? Yoksa iyi bir ayar mı gerekiyor.

(link)

Scudo
2. el hop rider 300 aldım. Yazın akdeniz turuna çıkmayı düşünüyorum, kısmet olursa.Bisikletin dengesi çok iyi.biraz ağır, kondisyon şart. Her gün 45 km yapıyorum. Megarange vites taktırdım.8 aylık bisiklet binicisiyim. 26 jant bisikletimle düz yolda 3*5 yada 3* 6 vitesle gidiyordum. hoprider da bu 2*6 ya kadar düştü. Bakıcaz artık.

Geri