Scudo Sports

Hopa Sarp'tan Kapıkule, Çanakkale - İzmir 2500 KM

@Anonim
Bilgisayarı döndüreceğiz artık... :)

Scudo
@M.Cevat Bayhan Allah kısmet ederse yarından sonra Karşıyaka meydanında tur biter. gece otobüsle Antalya. 12 temmuz da Antalyadan otobusle başlayan Sensiz 5 yıl hikâyemiz 2 eylül de Antalyada son bulacak. 20160830_185631.jpg

@M.Cevat Bayhan bilgisayarı döndürmene gerek yok.

@Anonim 49. gün aksami Ayvalık a geldim. Buradan 5 gün Dikili Aliağa arasında konaklarım. ertesi gün Karşıyaka km. 2500 - 2600 km. Arası olacak diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
@bisiklethobimiz
Yolun açık olsun üstadım, takipteyiz...:)

• Beğen
Tepkiler: bisiklethobimiz
Tebrikler. Gerçekten zor bir işi başarmışınız. İçimizdeki delikanlı kanı kaynamaya başladı. Yata yata pıhtılaşma noktasına gelmişti.

Sizin gibi insanların sayısı artmalı ya yüreğinize sağlık. Rahmetli evladınız siz pedalladıkça ölümsüzleşmiş. Yolunuz her daim açık olsun.

• Beğen
@bisiklethobimiz Tebrikler, ayağınıza sağlık, sağ salim hedefinize ulaşmış olmanın verdiği huzuru sonuna kadar hakettiniz sanırım. Oğlunuz yoldaşınız oldu bu yolda, ışığınız oldu bence, onu ölümsüzleştirmek adına verdiğiniz bu emekler karşılıksız kalmayacaktır eminim. Daha nicelerine ışığınızla birlikte diyelim, selamlar.

Turumdan. gezimden Brüt 3000 km. yolun 2.650 km. bisikletle yol. 245 saat pedal çevirme. 28.175 metre yükseklik. strava dan. 15 şehir ziyareti. 100 e yakın ilçe ziyareti. çok sayıda yeni dostlar la tanışma. 47 günü çadırda. 2 günü otobüs seyahati. 4 günü yağmur nedeniyle Otelde kalma toplam 53 gün. 2 gün zorunlu istirahat. 1 gün otobüs seyahat.50 gün bisikletle pedal çevirme. Düşüncelerimiz ve hedefimizin gerçekleşmesinin keyfi bir başka güzel.destek veren herkese çok teşekkürler.
Bisan Achill 4. senesi 27 vites 28 jant. yol Boyunca hiç lastik patlamadi. 2+3+2+2=9 arka jant teli değişik yerlerde kırıldı. kendim Yedekleri ile değiştirdim. 4-5 Kilosu Su olmak üzere 25-30 kilo arası yüküm vardı. yolu 111 kilo çıktım. şu an 96 kiloyum. 15 kilo 3 tane 5 kiloluk yağ tenekesi ağırlığında kilo vermişim.
20160901_140841.jpg 20160901_070132.jpg 20160830_180425.jpg

@DDŞ neden olmasın. kolay gelsin .

@Anonim destek yazılarınıza çok teşekkürler. (link) da gün gün yazmaya başlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
Abi helal olsun tebrik ederim nice turlara inşallah... ve buda bu sporun cok elit seviye bisikletler le yapılacağını savunanlara iyi bir ders oldu tekrar tebrik ederim abicim ;) :)

@ömerözeren çok teşekkür ederim. sadece arka jant teli. Ağır kilo taşıdığından 110+30+20=160 kg. tel kırılması oldu. Başka sıkıntım olmadı. lastikler schwable maraton plus tanesi 145 tl. geçen sene aldım. lastik patlaması sorununu unuttum. Teşekkürler

tek seferde 160km yaptım 1 hafta kendimegelemedim vala helal olsun ve başınız saolsun
damarları clexane tarzı igneler acmıyormu cerrahi müdehale gerekiyor mu
benimde sol kolumda bikac damar tıkalı igne kullanıyorum 1 haftadır yataktayım teker yaparken direge patladım en önemlisi sağlık

• Beğen
@sakinseytan 1996 yılında stent takıldı. Toplam 3 tane 20 cm. uzunluğunda. 18 sene sonra aynı bölge tekrar tıkandı. 2 radyolog prof. açma riskli diyor.ameliyatta olma dedi yan damarlar genişlemiş %35-40 ayağıma temiz kan geliyormuş. cerrah Prof.lar yapay damar takarız diyor. ayağımda üşüme. acı. yok. böyle yaşamaya devam spora ara vermeden. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@emrahb suan ne söylesem yalan olur. önümüzdeki günlerde rakamı çıkarınca bilgi veririm.

• Beğen
Tepkiler: emrahb
Geri