Scudo Sports

Hopa Sarp'tan Kapıkule, Çanakkale - İzmir 2500 KM

• Beğen
Tepkiler: celikzeki
Scudo
Yolunuz açık olsun ,amma velakin uzun bir serüven olacağından naçizane tavsiyem ,mevsimin sıcak olması asfaltta ki sıcaklığının sizlere etkisi,en büyük sorunun damar tikanikliginin bu sıcaklarda çok fazla etkileri bunların hepsini hesap ederek öğlen güneşin
Tepede olduğu zamanları dinlenerek geçirmeniz ,sizin sağlığınız nekadar dirayetli olursa sonuca ulaşmanız kolay olacaktir.kazadiz belasız tur dilerim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bisiklethobimiz
@vizeli gezgin forumda duruyor bir arkadaş numarasını bırakmıştı, konuştuk anlaştık elde olmayan sebeplerle ben sabah (idon biletini onun yönlendirmesine göre aldım) o öğlen çıktı yola. İlk gün yollar ana yol olmadığından buluşamadık, ayrı kamplar kurduk, ikinci gün dağlarla boğuştuk, buluşmadan arkadaş Çanakkale'ye pedalladığını yazdı :) Banada hoş görmek kaldı. 4.gün, Ayvalık'tayım dağlardan sonra denize paralel devam ediyorum ve keyif alıyorum. Yani hiç birini aradığım yada keşke yalnız olmasam dediğim olmadı. İyi ki yalnızım dediğim çok oldu :) umarım böyle devam eder.

@bisiklethobimiz abiciğim öncelikle başınız sağolsun. Bu tur sadece sizin için değil bizler içinde anlam ifade etmekte.Ki kabul ederseniz ben size haftasonları eşlik etmek isterim.Acınıza ortak olmak aynı duygu ile pedal cevrimek isterim.Kazasız belasız bir tur dilerim.Umarım herşey gönlünüzce olur. Saygılarımla.

• Beğen
@bisiklethobimiz abi çok başın sağolsun çok güzel birşey yapıyorsun trabzonda mutlaka görüşelim bir çay içelim tanışmış oluruz birlikte süreriz

• Beğen
@vizeli gezgin Bir daha Torbalı'ya yolunuz düşerse,sizi karşılamak isterim. Saygılar

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
@ogulcanguvenn ..cok tesekkur ederim nezaketinizden dolayi ..torbali cikisi bolca meyve yedigim yerlerdi hakkini helal etsinler ciftciler..bol bol dut kayisi seftali yemistim bahcelerden:))

Çok anlamlı bir tur, anlamlı bir yazı.

Gücünüz bana da güç verdi. Birkaç gün sonra yola çıkacağım. Bizimki sizin yolculuğunuzun yanında çok basit kalacak, o ayrı.

Yolunuz açık olsun.

Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin.

Ben de 10 Temmuz 2016 tarihinde Trabzon'dan Sinop'a 5 günlük kamplı bir tur planlıyorum. Eğer yollarda denk gelirsek bir süre size eşlik etmek isterim.

vay be ne babalar var..
helal olsun abi. Allah yolunu açık etsin.

ruhu şad olsun kardeşimin

• Beğen
Allah yar ve yardımcın olsun, Trabzondan geçerken inşaallah rastlaşırız. Herhangi bir durumda yardımım gerekirse 0541 255 58 77 hiç çekinme hangi saat olursa ara...

@bisiklethobimiz izmir e 6-7 eylülde ulaşmayı düşünürken. Gelismeler sonucu o günlerde olmam gerekmiyor artık. Yola çıkış gününü 10 temmuz oğlumun 5. yıl dönümü sonrasına bıraktım bu değişiklikten dolayi destek veren herkesten Özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Fergen ve DDŞ
Yolun açık olsun @vizeli gezgin hangi vize ?Kırklareli vize mi ? 20 haziran da bende Lüleburgaz dan çıkıyorum Antalya ordan Batuma geçmeyi planlıyorum şartlar izin verirse

Ooo sen benden daha azimlisin..tek geciyorum seni rota guzel keske bende olabilseydim..neyse ben evet kirklareli vizeden yolun duserse tanisalim burgaza gelince irtibata gecelim..lulebutgaz bisiklet dernegine uye oldum gecenlerde

@Uykusuz007 ya bu arada sana iyi pedallar benim konuya bir cevap yazarsan bu aralar tura cikanlara cesaretlendirici yazi olur kanisindayim..konu basligi..kesandan oludenize tek basima yaptigim tur diye..cevap yazinki koni basligi ustlerde olsun..tesekkurler

Geri