Scudo Sports

Hollanda'dan Yorumsuz

Kaan.Özçelik

Forum Bağımlısı
Tepki
1.961
Bisiklet
b'Twin
O kadar yorumsuz ki sadece linki vermekle yetiniyorum.

(link)

Scudo
Adamlarda neredeyse motorlu araç trafiği diye bir sey yok.

adamlar olayı aşmış

@alperK
Görmemişim, özür dilerim.

bu kültüre nasıl ulaşmışlar, nasıl başarmışlar; asıl öğrenmemiz gereken bu işte..

5 adet katlanabilir bisiklet sayabildim hepside Brompton :)

Bu da farklı bir örnek.
"Saygı" kelimesinin anlam kazandığı yer.

@Erdem KONYALI

Çok değil 300 sene sonra bu kafada olucaz telaşa mahal yok ;)

• Beğen
Tepkiler: serdal tuger
kendimizi kötülemeyelim lütfen. ben izlerken aklıma '' kendi ülkemiz için nasıl yaparız bunu '' geldi . istanbulun ihtiyacı var buna. yasa çıkarılır , cezalar artırılır , özel kurallar koyulur , teşvik çalışmaları yapılır gibi gibi. çokta zor değil. üzerinde 2-3 yıl yoğun bi şekild duruldu mu ve bu bi moda oldumu herkese normal gelir. çünkü ülkemizde özgün davranışa zor rastlanıyo o yüzden MODA akımı olması lazım bunun .sonra görün bakın nasılda güzel oluyo. olay bizde bitiyo , birey olarak. bence zor değil ilgili kişi varsa forumda ben beraberce bu konuyla ilgilenebilirim mesela .

Hocam kask yokmu hiç yoksa ben mı gormedım. Bıde hepsı sehır bısıkletydı galıba.

Biz de hala bir bisikletçi karşımıza çıkınca sevinelim :D

En son yaptığım grup gezisinde şehir içinde önümdeki bisikletlinin jantına tekme atan(ben mantığa uygun herhangi bir sebep bulamadım?!) kişiyi gördükten sonra, bilemiyorum bu seviyeye nasıl gelir insanlarımız.

Bitanesinde de kask yok evet, bir röportajdaydı sanırım 'aptalca duruyor' diyorlardı kimse de takmıyormuş ,ilginç..

Arkadaşlar kask takmamaları çok normal, bunlar İstanbul trafiğini görse downhill kıyafetleri ile bisiklet kullanırlardı... Engin Özdemir arkadaşımızın iyi niyetine de hayran kaldım doğrusu, bisiklet kullanımını arttırmakta bi rant olsa 2-3 yıl değil 2-3 ayda hallederlerdi ama vatana millete hayırlı bir iş ya 200-300 yılda bile olmaz...

Anlıyorum hızlı gitmiyorlar da kask takmamak daha çok aptalca duran tarafı bence :) Ne olur ne olmaz bisiklet bu

(link)

Ya birşey farkettim ya da öyle sandım. Dönüşlerde kollarıyla işaret mi ediyorlar? Ben yapsam aynısını hareket çekiyorum diye dayak yerim.

@Doğukan Şık

Evet sinyal vermek anlamına geliyormuş.

@Doğukan Şık

ben trafikteyken kollarımı sinyal verme amaçlı kullanıyorum.. kimse de yanlış anlamıyor..
en çok da sağa dönüşlerin olduğu yerlerde düz gideceksem yapıyorum.. arabalar malum cart diye dalıyor dönüşe, en güzeli haber vermek

Geri