Scudo Sports

Hissettiğiniz yaşta mısınız?

43.1 --- 4.9 hımmm şapka düştü kel göründü işi ciddiye almak lazım .

nebileyim ben teste başlamadan önce çok havalardayadım bakşimdi 18 falan çıkar zannediyordum . sorular farklı geldi biyolojik yaş ile ilgili çıkınca hah şimdi ayvayı yedik dedim . neyeseki buda iyidir içerisinde ki mesajları aldım . seneye 30 yardırcağım inşallah

konu için çok teşekkürler gerçekler yüzüme fena çarptı ama iyi de oldu

Scudo
gursel abi senin genc cikman cok normal :) hic sasirmadim tebrikler

ben 22yim 20 ciktim :) iyibirsey galiba

çok güzel bir test şu an ki yaşım 19,7 iken 18 çıktı iyi yoldayım sanırım

ben inanamadım ama 16.5 yaşında çıktım.zaten küçük gösteriyordum ama bu derece çıkacağını tahmin etmemiştim neyse hoşuma gitti yine de paylaşım için teşekkürler.

@Mesut Girgiç

Abi yine iyi sayılır.
Sigara ve kilodan ikmale kaldım.Sigara belasından kurtulabilirsem,kilo kolay;)
Zaten testin sonun da 2 sayfa nasihat ettiler :D

Haaaa bu arada moderatörlük için yaş sınırımız yok :)

Şu anki yaş = 24.8
Real Age = 16.5

Süt ve süt ürünleri tüketiminde abartmayın gibi bir yorum da vardı :)

Testi yapan arkadaşlardan ricam, dakikadaki kalp atış hızlarını buraya da yazabilirler mi?
Hepimiz bisiklete biniyoruz ve kim ne düzeyde bindiğini az çok biliyor.Kalp atış hızı rakamlarını merak ediyorum.

@athletic

maaşallah nerdeyse 10 yaş gençmişsin

antrenman yapmadığım günün ertesi sabah dinlenirken 50-55 arası, max. 208(gördüğüm en yüksek değer,bu durumda sanırım 210 civarında da olabilir max. nabzım) , yaş 25.

Bu test yalan oldu bende :rolleyes: ... Yaşam tarzı ve güvenlik kısmının sonunda -4.4 yıl fark vardı, o bölümdeki sorular:

Kullandığınız motorlu aracın büyüklüğü nedir?
Küçük otomobil veya bir alt modeli
Orta veya tam donanımlı otomobil
Mini-karavan, cip, spor, veya kamyon
Motosiklet

Genelde hangi hızda sürersiniz? Eğer yolcuysanız
sürücü hangi hızda kullanır?
Hız limitinde yada altında
Hız limitinden 1-5 km fazla
Hız limitinden 6-9 km fazla
Hız limitinden 10-14 km fazla
Hız limitinden 15 km veya daha fazla

Geçen ay sürücü (siz veya
bir başkası) kaç kez çok fazla içki aldı? Eğer hiç almamışsa ,0'ı seçiniz.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

...bunlardan "motosiklet" (ki yok), "hız limitinde ya da altında" ile "0"'ı seçtim devam dedim -4,4 yıl olan fark +1.5 yıl oldu :rolleyes: :bilmiom:

Neyse ben kendi hissettigim yaşı söyliim, en fazla 17.. 23.5 yaşındayım. Iyı aksamlar :)

Edit: "Çok iyi! Haftada 0 dakikanızı kardiyovasküler ve aerobik egzersizlerine ve aktivitelerine ayırıyorsunuz. Bu süre gayet iyi ancak hedefiniz 210 dakika olmalı." :rolleyes: :) :p

Edit 2:"Motsikletler her zaman tehlikelidir. Motosiklet kullanmanız muhtemel kazaların potansiyeli açısından RealAge'nizi yükseltiyor. Orta büyüklükteki veya daha geniş bir motorlu araç motosikletden daha güvenlidir."

Enteresan tabi :rolleyes: Yani herkes trafikte caterpillar kepçe kullansa cok uzun yasicaz :D Egzosdan çıkan duman da cabası dimi :p

TOPlama_bicycle Kendini iyi hissetmen bence çok normal daha çok gençsin. Ama sanırım alışkanlıkların pek iyi değil. Bunları bir an önce düzenlemelisin, unutmaki zaman aleyhine çalışmaktadır.

ben 1987 die girdim şuanki yaşımda 18,2 yazıodu Realage de 16,9

@Derya AKYILDIZ

yoooo tam aksine süper alışkanlıklarım var sigara yok alkol yok kilo yok yemek yeme alışkanlığı güzel pasif içicilik yok. bisiklete binerim bol bol hastalık yok yok yok yani ben 15 hissediyorum bu anket hatalı :D :D :D :D

Benim yaşımı da hesaplamıyor terbiyesiz. Neden illa 18 ve üstü olması gerekiyor acaba?

teşekkürler bu güzel test için,
21 yaşıma girmek üzereyim,
ama realage de 18 çıktı :)

arkadaşlar yaşım19,6 ama bu testte 26,3 çıktı
uykusuzluk,stres,alkol vs bunlardan uzak durmak lasım
çok güzel bi konu paylaşımınız için teşekkür ederim

Resmi Yaş : 26.2
Gerçek Yaş: 22.9
Fark: 3.3
Dinlenme Anı Nabız: 50-54 civarı

Nasıl çıtırları tavladığım şimdi daha iyi anlaşılıyor... hahahaha :D :D :D :D

Geri