Scudo Sports

Hırsızlık

Tepki
24
Herkese selamlar. İzmir Alsancak'taki evimde apartman içinde, gizli mobilya görünümlü kapısı olan kilerde duran bisikletim tekerlekten kilitli olmasına rağmen dün gece 23:00 sularında çalındı. Apartmanda ve civarda kameralar olması maalesef hırsızı caydırmamış. Böyle olaylara karşı tedbirli olmanız için tüm bisiklet sever arkadaşları bilgilendirmek isterim.

Scudo
Çok geçmiş olsun. Bu yüzden her gün 4. kata merdivenlerden eve çıkarıp odama koyuyorum bisikleti. Başka çaresi yok bu namussuzlarla baş etmenin.

@serkanergen çok geçmiş olsun lakin bu vicdansızlardan korunmak için üzerinde uzlaşılan tek yöntem var o da bisikleti gözünüzün önünden ayırmamamız ve evde muhafaza etmemiz. Umarım bir mucize olur ve kavuşursunuz bisikletinize.

Bisikletimin markası Carraro. Maalesef daha 1 ay oldu alalı. Kamera kayıtlarını emniyete ulaştırdım. Arıyorlar ama çok ümitli değilim

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
3 kat yukarı çıkarıp, apartmanın demirine kitleyip üstüne bir de bisiklet alarmını devrrye sokuyorum. Dokunan olsa bile ötüyor, kafa rahat..

simdi konuyu elestiricem ama umarim birilerinin kalbini kirmam . ilk yaziyi okudum . birinin basina kotu bi olay gelmis ve dikkatli olun demis . ama yoldan gecerken sagina soluna bak , tanimadiklarinla konusma , kotu arkadaslar edinme gibi bir oğüt var yazida . bisikletler bodrumdan calinabiliyor kitlide olsa gizlide olsa dikkat edin . bilemiyorum ben mi cok aykiri dusunuyorum yoksa boyle muhabbetler hoşumami gitmeli .

*bunu okuyup zorla mi okutuyolar kafana silah mi dayadilar birader diye dusunen arkadaslar icin soylemek istedigim bir sey var . burada da bir topluluguz ve birbirimizi saygi çercevesi icinde elestirmeye hakkimiz var . saygida kusur ettiysem lutfen yanlisimi belirtin.

@furkan.zaman

Olan bir olayı paylaştım. Herhangi bir öğüt haddimize değil tabi ki. Herkes kendisine göre bir sonuç çıkarabilir. Benim çıkardığım ise bisikleti evin içine koymak oldu. Amaç, kimse üzülmesin. Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@mudo77

Çok teşekkürler. Ben de çok takdir ettim polislerimizi. Sağolsunlar

@serkanergen büyük şans gerçekten, forumda çok nadir karşılaştığımız bir durum çalınan bisikletlerin bulunması, artık daha çok göz kulak olursunuz eminim, tekrar geçmiş olsun.

Geri