Scudo Sports

Hırsızı iş üzerindeyken yakaladım!

Scudo
Hepınızden allah razı olsun,ama aklım basıma geldı evın ıcınde bıle kılıt vuracam bısıkletlerıme.Isın ters tarafı kayboldumu bırdahada cıkmıyor bısıkletler ortalıga eskısehırde.Sırra kadem basıyor...

Bülent bey kardeşim çok geçmiş olsun ilk önce böyle bir olayı kazasız belasız atlatmana çok sevindim.
Diğer arkadaşların dediği gibi bu kişilerin çete olma ihtimali yüksek yani, birisi çalarken diğerinin gözlemleyip saldırıya geçme riski çok fazla,çok dikkatli olmak gerekiyor.
Ama ense köküne inen darbe iyi denk getirdi iseniz omuriliğe zarar verip hareket manevrasını kesmiştir.İşte onda direk etrafa bakıp artçılarını kollamakta herzaman fayda var diyebilirim.
Sevgi ve saygılarımla.. Tekrardan çok geçmiş olsun hepimize..

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Bülent'ciğim büyük geçmiş olsun. Gerçekten olaya çok üzüldüm. Asıl üzende insanların tepkisizliği! Ne gariptir ki insanlar artık ruhsuzlaştı bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı yakında herşeyimizi elimizden alacak, ama herşey için geç olacak. Kendine iyi bak tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Geçmiş Olsun. Böyle bağımlı insanların hayattan hiçbir beklentileri yoktur.Beyinleri sağlıklı düşünemez. Ne yapacakları hiç belli olmaz. Bunun gibi basit gibi görünen olaylar sonunda hayatını kaybeden bir çok insan var.Siz şanslıymışsınız. Doğrusu ucuz atlatmışsınız. 1dk lık işiniz bile olsa mutlaka bisikletinizi sağlam bir yere bağlayın.

• Beğen
Hem geçmiş olsun, hem eline sağlık.

Bu tepkisiz-trene bakar gibi bakan insanları ben de anlamıyorum. Oralarda olup da görsem hemen gelirdim yardıma.

• Beğen
o arkadaşın bisikleti nerdeymiş madem çok benzetmiş külli yalan ben olsam 2 sinide gebertirdim. hepsi oyun numara oda gözetlemeci galiba uzaktan izlemiş kolaçan ediyordur. kırsaydın kolunu bacağı kendimi savundum derdir. birde bu eskişehirdeki bu hırsızlık olayları almış başını gidiyor. bana göre çözüm kolunu bacağını kracaksın birde resim çekip duvarlara işte hırsızın hazin sonu deyip yapıştıracaksın ibret olsun

• Beğen
Çok geçmiş olsun, Eskişehirin yamyamları tükenmiyor malesef dövmekle, bisiklet çalarlar, köpek çalarlar, güvercin çalarlar her şeyi çalma potansiyelleri var. Eskişehirin bir tarafı modern bir kent ama bir başka tarafı da eşkiya sürüsü.

Geçen gün doktorlarda bir genç tramvay yoluna lastiği sokup bisikletten düştü 10-15 metre ilerimde, herkes bakınıyor saf saf yanından geçiyorlar bir elinden tutan yok çocuğun, hemen yardıma gittim, kenara çektim tramvay yolundan, bir şeyi var mı yok mu iyice anlamaya çalıştım, sonra yoluma devam ettim. Bir acayip insanlar Eskişehirliler.
Tekrardan geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun! Umarım daha dikkatli olursunuz! Bisikleti çalmaya çalışan kişi tiner-bally gibi maddelerle şuuru kapanmış sokaklarda yaşayan ve ne yaptığını bilmeyen birisiyse,arkadaşların yazdığı yazıları sert bulduğumu ifade etmek isterim, linç kültürünün artık ne kadar içselleştirildiğini göstermesi açısından üzüntü verici!!

Bisikleti çalmaya çalışan hırsız ise durum başka tabi!

• Beğen
Arkadaşlar, Tiner ve bali kullananlar maddenin tesiriyle hiçbirşey hissetmezler, sopadan falan birşey anlamazlar. Bir de ne yaptığının farkında olmadıkları için Allah korusun ne olduğunu anlamadan, bıçaklanabilirsiniz. Bu tip adamlara birşey olmuyor, basından takip ediyorsunuz. Onun için en güvenli şey biber gazı onlar zaten belalarını bulmuşlar, İş bizim belaya bulaşmamamız, lütfen dikkat.

bülent abi geçmiş olsun. keşke söyle sopayla kafa göz bi dalaydın herife. bu keşler dayak işlemez ama burun direğini sızlatmak lazım.
eskişehir şuçlu listesinde bir numara keşke bu işi kökten çözecek bi çözüm yolu olsa

• Beğen
büyük geçmiş olsun .. bende boyle bir şey yaşadım fakat tarih 1 nisan olunca arkadaşlar almış bisikleti dövüyodum birini ..

• Beğen
Arkadaşlar öyle diyorsunuzda, paran çoksa kefil ol işin yoksa şahit ol hesabı. Bende duramıyorum yerimde hemen atlıyorum her olaya ama öyle bir an geliyor ki herşeye lanet ediyorsun. Geçen yıl komşu karısını dövüyordu yok yere sesler heryerden duyuluyor, dayanamadım çaldım kapısını etmediğim laf kalmadı bikaç da silkeledim birde polis çağırdım. Kadın ne dese beğenirsin. Kocam o benim döverde severde. Gelde öldürme :). Birini araç çarpmıştır iyilik olsun diye hastaneye götürürsün. Polis tutar artık seni ohoooo sen mi çarptın nasıl oldu yakınınmı sen nereye gidiyodun kabir sorusu. Millet biraz da bu yüzden çekiniyor sanırım.

Geçmiş olsun Bülent Abi. Bisiklet hırsızlığında üst sıralarda olan bir ilde yaşıyorsunuz ve son anda da olsa bisikletinizi kurtarmışsınız. Yalnız bu kez dikkatli olun. Bu serseriler bıçakla size saldırabilirler. Haliyle biber gazı taşısanız iyi olur.

• Beğen
Bülent Hocam olayı yaşamış gibi oldum ve nasıl canım sıkıldı. Seyredenlerede ayrı canım sıkıldı.

Çok geçmiş olsun gerçekten...

• Beğen
@Bülent ONUTKAN

Öncelikle geçmiş olsun, bir sorun olmadan olayın kapanmış olmasına sevindim. Bende eskişehirde yaşıyorum ve bu bahsettiğiniz olayı kafama yazdım. Demekki bisikleti bırakmak yok. Gece geç saatte tenhada bisikletli olmakta yok.

• Beğen
Geri