Scudo Sports

Hırsızı iş üzerindeyken yakaladım!

Gerçekten ucuz atlatmışsınız. Geçmiş olsun,temkinli olmakta fayda var yine de biryerinden bireşey çıkartırlar maazallah.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Scudo
Bülent abıcım cok gecmıs olsun wallahı bunlar tam dayaklık livestrong 1 tane ona boylesı o.ç ların elının degmemesi lazım.

• Beğen
En kallavısınden kılıt kullanıyorum artık ve buyuk sansdır kı o arbede yasanırken bana bı zarar vermedıler cok sukur...

En büyük günahlardan bir tanesi de emek hırsızlığı. Para kolay kazanılmıyor. Büyük emek verip de kazandığımız paralarla aldığımız şeylerin buhar olması kadar kötü birşey yok.
Büyük geçmiş olsun güzel kardeşim. Allah tekrarını göstermesin.

• Beğen
(Atasözümüzüden esinlenerek) Su uyur hırsız uyumaz. Bisikletimizi kilitleyelim.

Geçmiş olsun, yazdığınız gibi bir kaç sn içinde ayların emeğini alıp gidebiliyorlar maalesef.

Konudan biraz uzak olacak ama karşınızdaki kişi size uyuşmuş gibi geliyorsa sadece diz kapaklarının alt kısmı acıyı hisseder, bilginiz olsun arkadaşlar... Kaval kemiği denilen bölge haricinde acı hissetmezler.. (baliciler,hapçılar vb... için geçerlidir bu yazdıklarım) Kendimizi korumaya çalışırken dikkatli olalım.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Abi azını burnunu kırsaydın da adam olsaydı :D

Geçmiş olsun bu arada, geri alabildiğinize sevindim.

Abi çok geçmiş olsun,saniyelikte olsa kilitlemek lazım bisikleti eğer dışarıda bırakılacaksa türlü türlü manyağı,psikopatı var memlekette.

• Beğen
Geçmiş olsun. İyi kurtarmışsın, benim bisikleti apartmandan kilitli durduğu yerden götürmüşlerdi, gideceği varsa kilit de çözüm değil maalesef. Tek çözüm yatak odasında tutmak, ben öyle yapıyorum artık :) Neyse sende de hasarolmadığına göre tekrar geçmiş olsun, Rabbim bir daha vermesin...

• Beğen
Abicim ellerin dert görmesin fakat bu şarapçı tinercilere dikkat et namussuzlar bıçağı takarlar makarlar aman abi dikkat et.

Abi kilitte yetersiz iki sallamada kopuyor ben kolaya aldım valla Salcano Excel her tarafını özellikle çizdim hırpaladım şimdi hiç mi hiç dikkat çekmiyor :) İstediğim gibi bırakıyorum :)

Geçmiş olsun.Bende adalarda birkaç kez dilenci çocuklarla boğuştum bunlara bir yerde dur demek lazım ama nasıl bılmıyorum.. :( :(

abi yol kenarına bisiklet konulurmu ! saçmalık magem koyuyorsun arka lastiginden kilitle de öyle koymalıydın.

Geçmiş olsun. Yaptığınız doğru bir hareket. Fakat can güvenliğiniz için biber gazı çok daha etkili olur. Kilit malesefki şehir içinde şart görünüyor. Tekrar geçmiş olsun. Saygılar.

@Barış Birlik

kardeş senin kilit kalitesiz olabilir. geçen gün şifreli kildim vardı bisikletimde sezon sonundan beri apartmanın bodrumunda duruyordu. dedim bisikleti alayım temizleyip kullanayım.şifreyi unuttum bulamadım şifresini de. en son çare olarak kilidin demirlerinden kesip kurtarayım. belki benim yeteneksizliğim belkide kilidin sağlamlığından da olabilir yarım saat uğraştırdı :rolleyes: :in:

Yumruğunuz dert görmesin :) o yumruğu yiyen aklıselim biri artık hırsızlık yapmaz...içimin yağları eridi....

Geri