Scudo Sports

High5 Enerji Jelleri...

Scudo
Fatih kardeşim Yarış alanına geldiğinizde Berkay diyerek kime sorsanız beni gösterir ;) ayrıca marin takım forması ve bisikleti olacak üzerimde starta doğru yarış alanında olacağım detaylı olarak konuşuruz..
Yanımda bol miktarda jel getireceğim isteyenlere orada verebilirim..

Atilla bisiklet takımından arkadaşlar bolca aldılar :) Ancak yarıştan önce yetiştiremedim kusura bakmasınlar :)

Ayrıca İlan günceldir.. :)

berkay tekrar teşekkürler

@Ali İhsan

Ne demek abicim her zaman elimden geleni yaparım ;)

evet berkay abi cok tesekkürler polonezköy yarısında da getirirsen almak isterim

@fatih ulusoy

Tabi ki getiririm kardeşim ;) Elimdekilerin yarısı bitti sayılır ama polonezköy yarışınıda çıkartırlar :) Ondan sonraki yarışlar için tekrar getireceğim tabi ki. Yine çevrende almak isteyen olursa haber vermen yeterli ;)

Günceldir..

Günceldir.. Yakın bir zamanda yeni siparişleri geçeceğim özel istediğiniz bişey olursa değerlendirebilirim..

Günceldir..

Enerji jelleri temel olarak kaybettiğiniz enerjiyi en hızlı şekilde size vermeye yararken, sporcu içeceği terleme vs. yoluyla kaybedilen mineralleri ve elektrolitleri en kısa sürede geri almanızı sağlar...

Evet enerji miktarı sporcu içeceğine göre oldukça fazla. Neredeyse 15 katı :003:

Evet enerji miktarı sporcu içeceğine göre oldukça fazla. Neredeyse 15 katı

kayda değer bi oran "15 kat" ..doping olarak algılanabilirmi peki?

@Muhammed PINAR

Kesinlikle hayır..

Merhabalar..
yeni ürünler geldi ancak bu seferki parti biraz çabuk bitti.. Şu an için yaklaşık 2 kutu jel var elimde. Hepsi portakallı ancak kafeinli ve kafeinsiz çeşitleri mevcut..
Isparta yarışı için hem jellerden hemde isotonik sporcu içeceği tozlarından götüreceğim.. Çarşamba gününden itibaren Isparta'da olacağım ancak internete girmem biraz zor olacak.
Bana: 0506 712 25 58 veya 0506 990 88 15 no'lu telefonlardan ulaşabilirsiniz..

Merhabalar..
Isparta'da elimdeki jellerin hepsi bitti malesef dolayısı ile kapadokya yarışına jel götüremeyeceğim.. Ancak yeni parti(yaklaşık 6 kutu) şu an yolda ve kapadokya yarışından sonraki haftaiçi elimde olacaklar ve aksaray yarışına yetişecekler.
Yeni olarak Muzlu kafeinsiz jelde ürün çeşitleri arasında yerini aldı.. :)
Fiyatlar aynı şekilde günceldir..
Ön sipariş alabilirim..

Arkadaşlar Gaziantep yarışı için yaklaşık bir kutu jel ayırdım.. Eğer ben yarışa gidemezsem Takım arkadaşım Ozan'dan jellere ulaşabilirsiniz.

Geri