Scudo Sports

High5 Enerji Jelleri...

Güncelldir..
Yeni Kafeinsiz jeller yolda tahminimce bu haftaiçi satışta olacaklar, ön sipariş alabilirim..

Scudo
Güncelldir..
Kafeinsiz ürünler gelmiştir..

Günceldir..
Yarışlar Yaklaşıyor.. Yarışlara da yanımda Jel getireceğim isteyen arkadaşlara yarıştan önce de teslim edebilirim..

güncelldir..

Günceldir..
Antalya'daki yol yarışı için "Mustafa Kemal MUT" arkadaşımla 10 adet jel gönderdim almak isteyenler olur belki diye, buradaki fiyatlar geçerlidir...

Ayrıca Bu haftasonu düzenlenecek olan Kaçkar Bisiklet Antreman yarışı içinde yanımda Jel getireceğim, almak isteyenler ister buradan isterlerse 0506 990 88 15 numaralı telefondan bana ulaşırlarsa yardımcı olabilirim..
Ayrıca yarış alanında SDS bisiklet minibüsü veya SDS bisiklet formalı herhangi birine beni sorarsanız yarış alanında da sizlere yardımcı olabilirim..

İlan günceldir kafeinli ve kafeinsiz jeller mevcuttur...
perşembe günü Alanya'da olacağım yarıştan önce jel almak isteyen arakdaşlar olursa Alanya'da elden teslim yapabilirim..
O süre zarfında nete girmem zor olacağı için 0506 990 88 15 veya 0506 712 25 58 numaralı telefonlardan bana ulaşabilirsiniz..

perşembe günü Alanya'da olacağım yarıştan önce jel almak isteyen arakdaşlar olursa Alanya'da elden teslim yapabilirim..
O süre zarfında nete girmem zor olacağı için 0506 990 88 15 veya 0506 712 25 58 numaralı telefonlardan bana ulaşabilirsiniz..

berkay bana varsa muzlu 3adet jell alanyada otelde olucam cumartesi sabahı aşkın altan teşekkürler

@saltuk

Aşkın abi malesef muzlu yok, karışık yaz meyveli ve ahududulu olan var ikisinide getireceğim yanımda istediğini alırsın..

Kafeinli ile kafeinsiz arasında enerjy veya içerik olarak bir farklılık yok, tek farkları adlarından da anlaşılabileceği gibi birinin kafeini diğerinin kafeinsiz olması..

Not: Bu arada bir hatamı fark ettim sayende kafeinli ve kafeinsizler için aynı içerik bilgisini yazmışım buraya :rolleyes:

Energy Gel (Kafeinsiz):
Maltodextrin, Water, Glucose, Fruit Juice Concentrate, Natural Flavours, Sea Salt, Preservatives: Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

"Kafinlli yiyince uyku kaçırması olabilirmi babam söyledi" bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim.

uyarıcı etkisi daha fazladır kafeinlinin kimi tercih ediyor kimi ise sade, tad farkıda yoktur.

Bugün itibari ile yeni siparişler yolda dolayısı ile ilan günceldir..

Ahududulu kafeinli enerji jeli
Portakallı kafeinli enerji jeli
Karışık meyve aromalı kafeinsiz enerji jeli
Karışık meyve aromalı izotonik içecek tozu 50gr* yeni ürün
Turunç aromalı izotonik içecek tozu 50gr*yeni ürün

High5 izotonik içecek tozları ile ilgili biraz bilgide ekleyeyim :
Yararları:
1. Normal sporcu içeceklerine göre %40 daha iyi hidrasyon ve %23 daha fazla enerji sağlar.
2. Yüksek hava sıcaklıklarında en optimize şekilde enerji sağlarken kaybedilen sıvıların yerine konmasında da mükemmel sonuç verir.
3. Dünyanın en sıcak ortamlaındaki en zorlu yarışlarda etkisi kanıtlanmıştır.
4. Gerçek meyve suyu tadı sayesinde yumuşak içimi vardır..
5. Yarışlarda dahi yoğun miktardaki kullanımlarda rahat tüketilir..
6. Kolayca metabolizmaya karışır ve mideye zorluk çıkartmaz.
7. Gerekli olan tüm elektrolitleri içerir.
8. Soğuk suya hemen karışır.
9. En iyi sporcu içeceği alanında bir çok ödüle sahiptir.
10. Vejeteryanlara uygundur ve GMO içermez..

İçerik Bilgisi
50 gr (bir paket için)

Değerler :
Enerji (kJ/kcal)______806/192
Protein (g)_______________0
Karbonhidrat (g)________48.0
Şeker (g)______________25.0
Maltodextrin (g)_________23.0
Yağ (g)__________________0
LİF (Dietary) (g)___________0
Sodium (mg)___________1000
Potassium (mg)__________292

İçindekiler:
Maltodextrin (designer glucose polymer), Fructose, Natural Flavours, Flavouring, Citric Acid, Tri Sodium Citrate, Sodium Chloride, Potassium Citrate.

Fiyat olarakta 50grlık paketi (tam 600ml'lik karışım için)
Tekli alımlarda paketi 4 lira
5 tane ve üstü alımlar ise 3.5 lira
Jeller için ise fiyatlar aynıdır..

Ürünler yaklaşık 1 hafta sonra elimde olacaklar, ön sipariş alabilirim...

Günceldir..
İsteyen arkadaşlara yine yarışlarda elden teslim yapabilirim ancak bana önceden bildirirlerse sevinirim, malum stok durumu her zaman belli olmuyor, önceden ayarlamalar yapmak zorundayım..

@Erdi Altınyay

erdicem ben yol yarışlarında kullandım 2 tane kafeinli azda olsa etki ediyor ama neticede yarıştan geliyorsun yorgunluk hat safada olunca istediği kadar kafeinli olsun:D

Günceldir..

Arkadaşlar ürünler bugün itibari ile elime ulaştı..
Portakallı kafeinli jel
Ahududulu kafeinli jel
Karışık meyvalı kafeinsiz jel
Turunç aromalı enerji içeceği tozu
Karışık meyva aromalı enerji içeceği tozu

Ayrıca enrjy içecekleri tozlarını 600ml toplam karışım olarak söylemiştim ancak 750ml'lik karışım içinmiş :)

Günceldir..
Gata yarışına da getireceğim almak isteyenler orada bana ulaşırlarsa alabilirler..

Geri