mtbcandir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 722
- Bisiklet
- Scott
@Fake Guru dediklerinizin hepsini okudum çoğunda katılıyorum. Ben zorunlu gelmedikçe fetiş kafasında değilim. Bak bende bu kadar var kafasında hiç değilim.
ondan burdan deneyimlerinizi almak benim için yararlı oluyor. Hem diğer arkadaşlar içinde. Ben DOT sıvısına daha çok güvendiğim ve her yerde bulunabildği için avidle devam etmek istiyordum ama artık avidden çok sopudum. Öyle bir aşındırıcı etkisi var ki sana anlatamam. Ayrıca hani servis yaparken hidrolik pompalarsın ya daha orda bile hemen ısınıyor. Elixr, Cr , 7, Juicy 3.5 kullandım ki şuan 3.5 juicy var istanbulda olduğum için frenleri önemsemedim. Geçen hava yapmış sağolsun. Tek tekere kaldırdım aleti havada vites attım daha da hızlandı... 90 derece dik olunca alet arka frene bastım ve kimse yoktu. Ayakta da spd vardı ve sırt üstü düştüm... Avid benim güvenimi kaybetmeme neden oldu ki ... Ben yıllık hidrolik bakımı pistonların temizlenmesi gibi o ring gibi çok noktasının bakımını yapıyorum. Ondan artık bakım yapmayı daha az sağlayacak öyle ısınınca hemen orası burası bozulmayan disklerle devam etmek istiyorum. Avid'in bir diskleri ince sanırım.
Peki özetle şöyle uludağ iniş çıkış arazi parkur koşullarında çarpmaya falan dayanıklı zor ısınan disklerinin kolay yamulmadığı ikide bir disk ayarı yapmak zorunda bırakmayan hangi fren sistemini önerirsin bana ? Fiyatta 1000 tl i geçmeyecek ?
Peki özetle şöyle uludağ iniş çıkış arazi parkur koşullarında çarpmaya falan dayanıklı zor ısınan disklerinin kolay yamulmadığı ikide bir disk ayarı yapmak zorunda bırakmayan hangi fren sistemini önerirsin bana ? Fiyatta 1000 tl i geçmeyecek ?