Düzgün bir HD fren setini sıfır veya sorunsuz bir biçimde aldığınızda ne bakımı oluyor ki? Herkes bakımdan konuşuyor ancak SLX M675 fren setimi alalı 1 defa bile bakım yaptırmadım, yağını değiştirmişsem de merak edip tank vidasını açtığım için

Kaliperleri arada temizlersin elbette, balata değişim zamanı yapılır en azından 1 defa. Gerçekten bakım maliyeti falan yok orta seviye bir HD fren sisteminin, gözünüzde büyütmeyin. Gereksiz yere, hiçbir performans eksikliği sezilmediği halde kendini rahatlatmak için yağ değiştiren tiplere şahit oluyorum. Yok abi bakımı bakımı yok ellemediğin sürece, vallahi yok. Sorun olursa parça değişirsin en kötü, sorun yaşamamak adına da SLX öneriyorum.
550TL fiyatı var ancak performans açısından seni yarı yolda bırakmayacak bir set. Özellikle kaliteli bir rotor ile birleştiğinde kesinlikle üzmez sizi. Uzun inişlerde de pek bir performans kaybı olmuyor.
Daha bugün diski kasıtlı olarak ısıtmaya çalıştım, su damlatınca cıss ediyor mu diye bakmak için, yok yani ettiremedim. RT86 rotorlar var onun da etkisi vardır elbet ancak inişlerde falan ısınıp huzurunu kaçırdığı yok. Zaten İce-Tech denen olay ısınmayı engellemenin yanı sıra asıl mevzusu ; Isınmış halde de performans sağlamak.
Benim aldığım dönemler sıfırı bu kadar pahalı değildi, şuan almış başını gitmiş 550TL rotor hariç

Rotorlara baktım RT86 tanesini 200TL'den satıyor çoğu site. Erdoğanlar gitmiş 308TL fiyat çekmiş, insanın küfür edesi geldi yine : (link)
Yok abi yok bu fiyatlarla fiyat / performans ürün falan alamazsın. Fiyat / fiyat alırsın anca. Şuan farkına vardım yine, neye elimizi atsak %200 zam geliyor, vallahi üzülüyorum şuan bisiklet toplayanların haline.
Özür diliyorum, bendeki frenler fiyat/performans sınıfıydı 1 sene önce. Irzına geçmişler fiyatların. 400TL rotora vereceğiz şuan almaya kalksak
Yaşça bizden büyük abiler olmasa ağzımı açmıştım çoktan, bu fiyatlara alınacaksa bırakın almayalım abi bu nedir ya? İyi ki erken davranıp topladık düzgün bir bisiklet.