Tugaycinar
Üye
- Tepki
- 33
- İsim
- Tugay çınar
- Bisiklet
- b'Twin
Kısa süre önce 26'' mtb den yol bisikletine geçtim. Bisikletimde sram apex grupset mevcut.Lastikler deseniz continental gp 4000 sII.Anlayacağınız durmak için elimde herşey var gibi.Fakat gelin görün ne yaparsam yapayım o eski seri xt frenlerimin güvenini vermiyor bana.Zaten yol bisikletindeki normal fren tutuş pozisyonuda(gidonun altından tutmaktan bahsetmiyorum) oldukça rahatsız bi pozisyon bana göre.Bi kaç kere dediğiniz aniden fren yapma olayıyla karşı karşıya kaldım hepsindede takla atmama ramak kaldı diyebilirim çünkü refleks olarak kendimi öne doğru atıyorum sürekli.Sanırım hafif olmamında etkisi büyük bunda.Yaklaşık 60 kiloyum.Youtubeden vs. videolar izledim nasıl fren yapacağımla alakalı bi kaç kezde denedim ve denemelerim sürüyor.Halen alışma evresinde olduğumu düşünüyorum.Yinede yol bisikletine geçtiğim için mutluyum.Tek mutsuz olduğum konu yol bisikletine geçmek için mtb mi parçalamış olmam.Siz siz olun sakın mtb nizi satmayın.Çünkü yol bisikletinde mtb kadar özgür olamıyorsunuz bunun tersini iddaa etmek dahi mümkün değil bana göre.