Scudo Sports

Hiç tarzın olmadığı halde seni etkileyen şarkı?

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.546
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba açmak istediğim konudaki amacım ; Hayatın içinde kendi katı seçimlerimize ve önyargılarımıza göre kurguladığımiz standartları biraz olsun kırmak istiyorum.Yaşamda neredeyse tüm seçimlerimiz çok kuralcı ve kaba...
Giyim zevkinden tut siyasete kadar hatta ;
Seveceğimiz kadınlar bile bu kanunlara göre seçiliyor .Bisiklet seçimine dahi hiç girmiyorum hemen "forevir metebe ,yolculara ölüm" nidalarını duyar gibiyim :D
Neyse ben mesela arabesk sevmem ama kibariye sultanın "Eller kadir kıymet bilmiyor annem" şarkısını tüylerim diken diken dinlerim...
Sizin var mi böyle alternatif aşklarınız?

Scudo
tarzım değil, etkileyen demeyelim de dile dolanan diyebilirim '' vurur yüze ifadesi bilmem kim o bitanesi '' daha kızın adını bilmiyorum, youtube a bakayım bi :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
tarzım olmadığı halde beni etkileyen şarkı ajdarın şah şah şah dam dam dam şarkısı. pskolojik olarak çöküş yaşattırıyo çok etkiliyo

@canayaz0734
evet aynen dostum iyi hatırlattın Teıomanın yorumu tabiki efsane idi ama Rahmetlik Müslüm baba altında kalmadı eserin üstüne çıktı bizzat

@chnkrmz
belgrad ormanlarında dinlemeyeydin iyiydi ayı mayı duyar şarkıyı Allah muhafaza :(

Genelde alternatif rock, klasik rock, indie, brit vs dinleyen biri olmama rağmen (en sevdiğim şarkılar mesela Stoneroses-Fools gold, Happy Mondays-Bob's yer uncle falan olmasına rağmen ) şu şarkıya bayılıyorum.

• Beğen
@x-rayted
bab dilın ın van mor kafi parçasıda bu mimvaldedir dostum en koyu arabeskçilerin lpg li şahinlerinde gümbür gümbür duymuşluğum var .Birde bi zaman bi minibüse binmiştim eminem çalıyodu ben radyo zannettim sonra bi baktım şöför full albumu takmış dinliyor orjinal hemide :D

@mariokaldato
bide Bon jovi' nin KIREYZİ parçası öyleydi en alakasız yerlerde bile duymuştum. Bilmem hatırlayanınız çıkar mı

Müzikte tarz diye birşeyin varlığına inanmıyorum; yani bir insan sadece belirli tarzları sever diye bir şey yoktur. İnsan havasında olduğu zaman her şarkıyı dinler; normalde pop dinleyen biri hüzünlendiği zaman arabesk de dinleyebilir, kafasının içinde şeytanlar savaşırken klasik müzik de dinleyebilir, gaza geldiğinde rak da dinleyebilir, durdurulamaz hissederken rep de dinleyebilir :harika::harika: Ama genel olarak dinlediği bir tarz olabilir. Mesela ben normalde pop diye tabir ettiğimiz çok sevilen hareketli parçaları tercih ediyorum :komik::komik:

Bu da benden size gelsin ;)

• Beğen
@taner07 tarz derken müzik türü ayrı birşey zaten, Rihanna da pop yapıyor Serdar Ortaç ta :) ama tarzları farklı biri rnb reggea hip-hop karıştırıyor... diğeri arabesk ile pop u karıştırıyor, ikiside popüler müzik türünde. Herkes her tür müziği dinleyebilir ama aralarında cidden sevmediği tarzı olan sanatçılar çıkabilir...

• Beğen
@isaac52
harbiden ne eserdir cidden aşılamayacak türden bir etki bırakır en alakasız insanda bile

Geri