Scudo Sports

Hiç şişko yol bisikletçisi gördünüz mü?

Scudo
@necmeddin abi yol bisikletine geçip , bir fotoğraf paylaşırsan bu konu netliğe kavuşacak gibi geliyor bana .:srnsml:
Nayırrr.:mad: Bu nasıl söylersin bana. Önce koç boynuzu gibi olan gidondan tuttururlar. Sonra beni vahşi doğamdan koparırlar. Daha çok ayro olsun diye bıyığımı yolarlar. Olay benim tonbiş göbeğim değill. Bilmezsin sen yolcuları. İncitirler, adamın dalını bucağını bıdarlar. Küçük Emrah gibi inim inim inletirler, Ceylan gibi hüngür hüngür ağlatırlar.
Ne sen söyledin, ne ben duydum. Tren yaparlar, Arap atı gibi harlatırlar, daha çabuk diye sırtıma kırbaç bile şaklatırlar.

Nayırrr.:mad: Bu nasıl söylersin bana. Önce koç boynuzu gibi olan gidondan tuttururlar. Sonra beni vahşi doğamdan koparırlar. Daha çok ayro olsun diye bıyığımı yolarlar. Olay benim tonbiş göbeğim değill. Bilmezsin sen yolcuları. İncitirler, adamın dalını bucağını bıdarlar. Küçük Emrah gibi inim inim inletirler, Ceylan gibi hüngür hüngür ağlatırlar.
Ne sen söyledin, ne ben duydum. Tren yaparlar, Arap atı gibi harlatırlar, daha çabuk diye sırtıma kırbaç bile şaklatırlar.

ben 108 kiloyum . ne gömdünüz arkadaş be 😂😂😂😂😂😂😂 kadans göbekte değil pedaldadir😂😂😂😂

ben 108 kiloyum . ne gömdünüz arkadaş be 😂😂😂😂😂😂😂 kadans göbekte değil pedaldadir😂😂😂😂
Hem o göbek dediğiniz şey açlık sınırını belirler. İrade de var işin içinde ama şöyle düşünün...
Aynı irade ve kondisyonda iki kişiden biri biraz daha dayanıklı olur, açlığa yani.🤪

Şişkodan kastınız nedir? Bisiklet için 1,60 boy/80 kg bir binici ile 1,80 boy / 100 kg bir binicinin, bisikletin geneli için çok farklı anlamlara gelebilir .. Kadro, fren, jant ve lastik tansiyonları çok farklı sonuçlar verir demek istiyorum. Yani bisiklet açısından bakıyorum ben.. Kimseyi hor görme aşağılama falan yok, olay çıkmasın 😁

gördüm, ama çoğu kişiden daha iyi sürüyorlar vallahi :harika:

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
ben bir kere bir spinning dersinde gördüm. eleman direk balkon göbekti. ama öyle bir çeviriyordu ki. 120 devir ile hoplamıyordu bile. dersten sonra adam için önyargım için utandım. :)

13 yaşındasın. Kaç kez gördün?
Hocam yaş bence çok önemli değil. Yaşadığım bölge de özellikle yaz aylarında çok bir şekilde görüyorum ve tek o değil bence televizyon vb. Den yotuube üzerinden de görmek mümkün:)

13 yaşındasın. Kaç kez gördün?
Belkide @İsmetKerem arazide beni bisiklet sürerken gördü." Helal olsun dayıya 1 kilo bıyık ve bir çuval göbekle öyle bir bisiklet sürüyordu ki ,40 tane delikanlıyı cebinden çıkartır." diye düşündü. Olamaz mı yani Adil?
Olamaz tabi Malatya uzak bana. :) Fakat görmüş olsaydı , yukarıda yazdığım gibi düşünürdü.:harika:

Hocam yaş bence çok önemli değil. Yaşadığım bölge de özellikle yaz aylarında çok bir şekilde görüyorum ve tek o değil bence televizyon vb. Den yotuube üzerinden de görmek mümkün:)
İsmet; Kaça gidiyorsun?

Lise öğrencisiyim hocam.
İsmet; Ben ne senin, ne de başka bir forum üyesinin hocasıyım. Bu kural diğer tüm forumdaşlar için de geçerli. Ama böyle iddialı ve arkasında durman gereken yorumlar yapma. Bu arada; Ben 40 yaşında biri olarak 13 yaşında benimle aynı sporu yapan biri sohbete katılsın, yorum yapsın çok isterim. Ama hani, bir şeyler yazarken de sanki çok deneyimli 50 küsur yaşında adam gibi yorumlar yazılmasın istiyorum. Çok çok çok istiyorum senin yaşında gençler gelsin burada yazsınlar. Hani bir yerde senin toyluğun, benim yaşımdan dolayı katlanamazlığım bir araya geliyor. Ortak bir yol bulsak Türkiye Bisiklet Sporu için çok iyi olacak bence. Birlikte birbirimizle tartışıp, konuşarak bulmamız dileğiyle...

Geri