Scudo Sports

Hiç şişko yol bisikletçisi gördünüz mü?

Benim gördüklerimin çoğu tığ gibi/çakı gibi hale geldi...Tabi yol bisikletçisi olup sürmeye devam edenler bu arkadaşlar...
Pandeminin yaramadığı arkadaşlar da bu başlık için foto verir haldeler ayrıca...
Ben hangi guruba giriyorum Cem abi?

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Scudo
Adil, sen "slim fit beden ve ruh" kategorisindesin... ;)

1635913628529.png

Klasik foto mu paylaşarak. Şişman bisikletçi yoktur, az bisiklete binip boğazını tutmayan bisikletçi vardır. :):):)
İkinci fotolarda göbek photoshop gibi dursada orginaldir.

Bu da benim göbekler son 3yılda ki gelişim, bisikletler değiştikçe daha aero olmuşum,
85kg-82kg-74kg sırası ile , hiç rejim yapacak iradem yok hatta tartım bile yok yılda bi tesadüfen tartılıyorum ama km artışları ile göbek yavaş yavaş gidiyormuş sonradan fark ettim. 2019 500km sürüş , 2020 2500km sürüş, 2021 şuan 5000km bitti yılı 6000km ile bitiririm herhalde. 2022 hedefim 10binkm
DA5ADB94-53EC-452E-A4C1-721F6382BBDE.jpeg
6235CB38-FBC0-40C5-9D41-9C6D803534B7.jpeg
0CDB14FD-E50B-4AE6-A208-C4337766E54F.jpeg

Fotoğrafları görünce iç geçirdim bende
Askere giderken 65 kilo gittim geldiğimde tam olarak 77 kilo olarak geri geldim tabi askere gitmeden önce bir salaklık yapıp bisikletimi satmıştım geldiğimde ise sanki 6 ay değil de 3 yıl askere gitmiş gibi hissettim o fiyatlar o pahalılık ne öyle :kötü: hemen bir iş bulup kredi kartına başvurarak bir bisiklet yapıştırdım yaklaşık 1 ay oluyor hava ve durumlar el verirse kullanıyorum be şuan kilom 71 e kadar geriledi şuan şişman yol bisikleti kullanıcısıyım umarım benimde öyle güzel bir değişim fotoğrafım olur yaz aylarına doğru bende buraya yüklerim inşallah o fotoğrafları çok umut verdi şuan bana :harika:

Profesyonel anlamda bulunmaz.Tabi ne adamlar var bisiklete buzdolabı bağlamışsın gibi duruyor ama yakalayamazsın yokuşta.Saygı duyulması lazım.Zira 60kg olup yokuş çıkmaya benzemez.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
ne kadar ayrımcı bir başlık . ben de kiloluyum ve aero yol bisikleti kullanıyorum ,bisikletimle her sürüşten sonra güzelyalı sahilden yeşilyurt devlet hastahanesine kadar 34/32 vites oranıyla tırmanıyorum

Profesyonel anlamda bulunmaz.Tabi ne adamlar var bisiklete buzdolabı bağlamışsın gibi duruyor ama yakalayamazsın yokuşta.Saygı duyulması lazım.Zira 60kg olup yokuş çıkmaya benzemez.
Muhtemelen buzdolabı tabirinize uyan birisiyim,granfondo yokuşların da pek çok zayıf arkadaşı geride bıraktığım da yalan değildir.me.jpg😂😂😂

Geri