oncelıkle alımınyum yıllarca curumez
bırde 2,4kg onemı sız bısıkletı ne amaclı kullanıcaksınız buna baglı
ben bısıkletımı almadan once forum sıtesınde falan aramadım ıse gelııp gıttıgım yolun vıdeosunu cektım ıstanbulda kapı kapı gezdım vıdeoyu ızlettım bu yola gore bısıklet ıstıyorum dedım ve bana 4300d gıbı trekın dusuk bı modelını werdı
sebep:ayda 10,000 km gıbı bı yol kat edıcek olan bısıklet hafıf olmamalı nedenmı hafıfledıkce mekanıklerde hafıflesıyokı bu alımınyum kullanılmasına sebep bunuda bana tek soyleyen trek dısbırıtoru bahar hırdavat oldu maddıyat onemlı degıl dedıgım halde 4300d al dedı ve aldım ama adı lazım degıl sırkecı ortakoy butun bısıkletcıler 3000 ıla 6000 eu arası fyatlı bısıkletlerı al dedı ama bunların rublesı bıle alımınyum yanı yarıs ıcınmıs burda sunu anladım musterının neye ıhtıyacı varsa dogru tespıt cok onemlı bunu bana bır fırma uyguladı gerısı parası onemlı degıl deyınce elındekı en ust modelı yada pahalı olanı wermeye kalkmıstı bu benı uzdu kendınden once benı dusunmesı gerekırdı o bısıkletcılerın.
acıkcası bu bısıklet ısı farklı bıseydır bır organ KALBIN yerıne DIYAFRAM TAKILMAZ.