daha öncede bu konu içinde değinmiştim, ukalalık olarak algılamayınız ama herkes yerine herkez yazılması sürekli gözüme takılıyor.konu başlığındada bu değişikliği kim yapıyor bilemiyorum ama değiştirlirse ii olacak sanırım
Bir çok kişi şuan yaşadığı yeri, doğup büyüdüğü yeri yazmış. Aslında benim bildiğim nereli derken, babasının yada dedesinin, büyüklerinin nereli olduğudur. Bende doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum. Ama Erzincan'lıyım. Erzincan merkeze gittim ama merkezden 100 km. uzaklıkta olan köyüme henüz gidemedim fakat. "Gitmesekte, görmesekte o köy bizim köyümüzdür." Benim birçok arkadaşım var memleketleri Anadolu'nun çeşitli yerlerinden olmalarına rağmen yanımda onlara birisi nerelisin diye sorduklarında hemen İstanbul derler. Peki baban nereli diye sorarlar oda İstanbul'lu derler fakat babasını tanıyorum mesela babasının, dedelerinin doğum yeri Sivas ve arkadaşımda Sivas'lı. Bu tip olaylara çok şahit oldum. Neden böyle olduğunu bir türlü çözmüş değilim.
Ananem Kandıra, annemin baba tarafı Kuzey Batı Yunanistan Paramithia;
Babamın anne tarafı Drama, baba tarafı Akhisar.
İstanbul Avrupa' da doğdum ama bugüne kadar hep İzmit' te yaşadım.
doğma büyüme denizliliyim...
ama kütüğüm sivasa kayıtlı_?? ee şimdi ben nereli oluyorum yani sivası tv.. hariç görmedim bile...
ama sadece yazları annemin(daha doğrusu annemin babası olan dedemn)köyüne ''babadağa''gittiğimde kendimi daha çok gelişmiş ve gençleşmiş hissediyorumm...
ya şimdi ben nereliyim o zaman.._?
yazılanlara baktım da bu karmaşık ilişkiler arasında ben çok yalın kalıyorum
annem de babam da tüm sülalem de tuncelili tuncelide doğup büyüdüm. bir yıl antalyada yaşadım. şimdi mersinde üniversite okuyorum...
bu arada dikkatimi çekti de ne çok erzincanlı varmış yaa...
ben de forumda (yalnız demek gelmio içimden) hemşehrisizim galiba?? yoksa başka tuncelili var mı?