Scudo Sports

herkes nereli olduğunu yazsın

Scudo
Sivas'tan kucak dolusu selamlar...SİVASLIYIM bende...

Not:Konu başlığındaki"herkez" yazısını lütfen "HERKES" olarak değiştirin ve bunu doğru yazmaya her yerde özen gösterin...

Doğma büyüme İstanbul fakat aslen Kayısı kentliyim.

Doğma büyüme İzmir(Buca da yaşıyorum), aslen Tokat, kışları Muğla da çalışıyorum.Başarılar dilerim

babamın baba tarafından buyuk dedesı, at ustunde tek başına ŞAM dan gelmış osmanlı toprağı olan turkıyeye babamın anne tarafından buyuk dedesı ıse rusyadan erzuru ma oradanda aksaray gelmış veortak payda da aıle olmuşlar ve hep 2 aile kendı arasında kız alıp wermışler 2 kuşak böyle gıtmış ve soy ısımler hep aynı ERGUN-BAYYURT ben ise turkıyenın her yerınde bellı bı sure kaldım babanın işinden solayı...

Aslen İzmirliyim, doğma büyüme Adanalıyım, şimdi de okulumdan dolayı Mersin'de oturuyorum..

dostum bende mersındeyım

okan_e@hotmail.com

halen bisiklet kullanan arkadaşlarım war tanıştırabılırım senı senın içinde güzel bi ortam olur...

Karşıyaka - İzmir...

Kökenim hakkında biraz daha bilgi sahibi oldum ve düzeltmem gereken bazı bilgiler fark ettim. Aşağıda düzeltme yapıyorum.

Ananem Kandıra' nın gerçek yerlisi. Annemin baba tarafı ise Kuzey Batı Yunanistan Paramithia' dan.

Babamın anne ve baba tarafı Dramalı. Babamın anne tarafı Yunanistan' dan geldikten sonra trenle Adapazarı' na doğru giderken İzmit' i çok beğenip orda inmeye karar vermişler. Babamın tarafı ise İzmit'e direkt gelmemiş. Drama' dan ilk önce Merzifon' a gitmişler. Orayı beğenmeyince kısa süre sonra Akhisar' a yerleşmişler.. Sonrasında İzmit' e nasıl geldiler bilmiyorum.

Bununla birlikte İstanbul Avrupa' da doğdum ama bugüne kadar hep İzmit' te yaşadım.

Doğum: Van (Vanlıyam, Şanlıyam, Kılıcı Kanlıyam)
2-5 yaş: Bitlis-Tatvan-Hizan (baba görevi yüzünden)
6-15 yaş: Bolu (temiz hava)
15-17 yaş: Ankara (iyyk)
18-27 yaş: İstanbul (ahhh ahh)
Halen: Ankara (bööyyk)
:)

Ben Sivas'lıyım.
Sivas'a bisikletle (veya bisikletsiz) geziye gelenler isterlerse beni bulsunlar kapım açık Sivas'ı gezdirmek, tanıtmak için elimden geleni yaparım.
Ayrıca forumdaki diğer Sivas'lılarla da görüşmek isterim.
matrixod@hotmail.com

Geri