Scudo Sports

Her yere bisikletle gidenlere karşı ciddi bir uyarıdır!

Scudo
Ya arkadaslar kime yaziyorsunuz bilmiyorum ama olmayan bir kisiye yazmayin. Adam beliki pisligin birisi. Bunlar arkalarindan analarina sövdürmeyi begenen kisiler. Yazmayin artik, konu kapansin.

Silinebilir bence. Acilen [emoji1]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: kerem E ve Atasoy
@Yavuz Sultan Selim
Araban varsa,zaten her türlü sana giriyor..Vizesi,sigortası,sanayisi..vb

Bu dediğin milyonda bir yaşanır ancak..Birkaç tane kafası çatlak bisikletli gördün diye,tüm bisikletlileri aynı şekilde bisiklete biniyor zannetme..

Şu arabanın resmini koy da,bakalım lütfen..Ne arabasıymış böyle..

@Şayzeettin Neumann
Manifoldlu p** motor :D:D

Bende de tank var sizin arabalarınız yüzünden süremiyorum. Sığmıyor yola kullanmayın şu arabaları. Üzerinden geçerek gidicem en sonunda

@samurusov ilk mesajıma bakarsan (şahsın ardından yazılan)zaten trol falan anladım anladım da yazdığı şeyler insan canı ile araç aynası kıyas yapılınca üstelik marifet gibi rezillikleri harmanlayıp sinirleri zıplatınca verilen tepki 1000 sayfada olsa sürer gider..eyvallah trollük filan her ne zıkkım ise ayrıda her ne kadar dikkate almamak gereksede işte kişinin alaycıl tavrı hükme alınıyor....

Hatta yazdıklarını trollükten öte farkındalık yaratmak amaçlı tepkileri bir nevi sosyal deney olarak ama yanlış bir forumda dile getirdiği düşüncesindeyim(az ihtimal olsada iyimser bir düşünce)..ikinci mesajındada dikkat çeken birşey bu ve aslında trafikte olsun,bisiklet yolunda olsun,sosyal hayatta olsun(apartman site vs) olsun bizim hep karşılaştığımız şeyler,zaten bu zatın yazdıkları ile alakalı forumda benzer kişilik sergileyen kimse yok tahminimce(hani genelde kopuk,soytarı,apaçi yada rahatsız tipler)
Neyse bu post burda benim son mesajım kalsın,bakalım ne olacak....

Forumdaki kimsenin arabası yok, bu yüzden seni anlayamadık osmanlı torunu

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve kerem E
piston aşşa indi :acpsnr:

Tv den eğlenceli, survıvordan, bilmem ne show dan daha güzel.
İnteraktif, dahil olabiliyorsun üstelik.

İroni yapmış sanki bu arkadaş, yoksa bunlar ciddi yazılacak şeyler değil

Geri