Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@oğuzhan gençtürk

Tabii ki mahsuru yok, her zaman bekleriz.
20:30'da Caddebostan Beltur'dan, 20:45'te Bostancı sahilindeki baloncu kamyondan yola çıkıp Kaynarca'dan geri dönüyoruz.

Scudo
@oğuzhan gençtürk
Tura başından (Caddebostan veya Bostancı) katılmanız daha güvenli olacaktır.

Merhaba Arkadaşlar ben de böyle turlara katılmak istiyorum maltepe de oturuyorum hangi guruplara katılabilirim 16 yaşındayım daha yeniyiz :)

merhaba , biraz geç bir cevap olmuş olabilir ama bu grup şu anda grupta ağırlıklı(%90-95) olarak yol bisikleti kullanılıyor ve ort. hız da 30-35 arası bir tempo olabiliyor. Eğer buna göre yaklaşık 40 km. yi 70-75 dk nonstop gelebilirsen bekleriz.

fakat maalesef h.içinde sadece akşamları çıkabiliyor ve trafik içinde de bindiğimiz için, tecrübe şart ve kesin bir grup disiplini gerekiyor. eğer bu konu ile ilgili de bir sıkıntı yoksa bekleriz. Çünkü yeni gelen arkadaşlar haklı olarak bilmedikleri için kafalarına göre grubun içine girip çıkıyorlar, ani durmlar veya sağ-sol yapmalar zaten dar olan yol çizgisinde ciddi sıkıntıya yol açabiliyor. bu sebeple tur öncesi kısa bir konuşma yapıyoruz ve buna göre de kurallara uyulmasını bekliyoruz.

not: tur bostancı-kaynarca-bostancı olarak yapılıyor ve eğer Bostancı'dan başlayıp pendik civarı kesilirsen erken dönüp biraz dinlenip , grubun dönüşünü bekleyerek de turu tamamlayabilirsin. yani 20:30 c.bostan-20:45 bosyancı da başlayan tur , 21:15-21:20 gibi kaynarca da oluyor, bostancıya geri dönüş ise 22:00 civarında oluyor.

biraz detaylı cevap verdim çünkü , arkadaşlar eski mesajlara bkamadan hep aynı tip soruları tekrar tekrar soruyor. Umarım genel bir güncelleme olmuştur.
tşk.

Süre konusunda bilgi verdiğin çok iyi oldu, bir süredir salı veya perşembe katılmak istiyordum. gördüm ki 40km'yi 70-75dk. sürede tamamlamak benim yapacağım iş değil. ben ancak 30km'yi 1 saatte tamamlıyorum, yani ortalamam 30km/s. sanırım katılsam da kartaldan itibaren gruptan kopacağım, akşam tek gitmek de riskli oluyor. benim kendi turlarımın bilgileri: (link)

Az once sahili yokladim, hava serin ve ruzgarliydi. Katilimcilarin bilgisine:cool:

bu konuyu takip ediyorum ve kahroluyorum. dogup büyüdüğümüz yerde bisikletden haberimiz yokmus faliyetlere bak. memur cocuguyuz geldik kayseriye yalnızlıkdan bisiklete basladık ne sürcek istanbul sokakları ne atmosferi var nede istanbul abileri kankileri var. hersey cok zor. aksamları bombos sokaklar, gündüz gece bomboş insanlar. öyle gez dur. değerini bilmek lazım

Tur tek kisi yapiliyor, yolda yetisenler olmazsa tabii...

ne demek istediğini anlayamadım , açıklar mısın ?

turun ne zaman ve kimlerle yapıldığını detaylı olarak yukarı da bir keç kez açıkladık.

tşk.

Kimse yoktu tek kisi cikmistim, onu diyorum

Edit:
Bugun bulustuk, meger persembe gunu tuzlaya gidmis. Facebook sayfasinu takip etmedigim icin haberim yoktu. Benim hatam

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Günceldir... Her Salı - Perşembe Saat 20:30 caddebostan beltur veya 20:45 bostancı vapur iskelesini geçtikten 100 mt. ilerde Kalp balon satan kamyonun yanından hareket edilmektedir...

facebook sayfanızı da öğrenebilir miyim?

Malesef Osman bey öyle önümüze geleni alamıyoruz gruba, lütfen kendinize uygun bir grup bulunuz, saygılarımızla...

facebook grup adresi almam mümkünmü? yada facebook grubunuz varmıdır? bende katılmak isterim.

Face grubu var, turlara katıldığınızda size yardımcı olunacaktır muhtemelen.

Saygılar
Erkan

Geri