Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
abi , apoletleri değil de senin şu tarmac'ı görelim artıkın :D havalar tam tarmac havası... haftasonu görüşürüz umarım.

Dün güzel bir turdu fakat hemen herkes baya hamlamış. 28 ortalama ile turu bitirdiğim için kendimden utanıyorum :)

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır foruma giremiyorum ama sanırım giremeyen sadece bende değilim.
2 nisandan beri mesaj yok.Başka bir yerdemi dewam ediyorsunuz yoksa yazışmaktansa görüşüp konuşmayımı seçiyosunuz ;)

bir resim gördüm bugün dikkatimi çekti paylaşayım sizlerlede :)

http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/yasam/gulmekten-kirilacaksiniz/006_d.jpg

Bisiklet sevgisi böyle bir şey sanırım :)

Merhaba arkadaşlar, tam form tutmaya başlarken 18 Mart'ta Büyükada'da önümde duran bisikletliye çarpmamak için fren yapınca kaza geçirdim ve sol elimin tarak kemiği kırıldı. Bu nedenle ortalıkta yokum. Önümde durup ta kaza yapmama neden olan kişiyi vicdanıyla baş başa bırakıyorum.

@Cem Şentin

Geçmiş olsun Cem. Durumun nasıl, alçı çıkarıldı mı? Ne zaman yeniden bisiklete binmeye başlayabileceksin?

Merhaba uzun zamandır bu rotada tek başıma gidip geliyorum. Biraz sıkılmaya başladım... Hala toplanıyormusunuz?

@ozgurcevik

Evet halen salı ve perşembe akşamları Caddebostan Beltur'dan 20:30'da çıkıyoruz.

@Ulaş Apak

Normalde 19 Mart'ta elim alçıya alınmıştı. Normalde 29 Mart'taki kontrol sonrasında 20 gün sonra çıkartılacaktı ama yıkanma sorunu nedeniyle alçı söküldü. O günden beri başparmak destekli atel kullanıyorum. Şu an elimdeki ağrı bayağı azaldı. Umarım haftaya atelden kurtulurum. Atelden kurtulduğumda da alçı nedeniyle sertleşen tarak kemiği tarafındaki eklemin yumuşaması için fizik tedavi görme ihtimalim var. Haliyle Mayıs'ın başından önce bisiklete yeniden binmem zor. Bu arada Facebook'taki profilinde babanı kaybettiğini öğrendim. Başın sağolsun. Ayrıca babana Allah'tan rahmet dilerim. Eğer bana öm olarak adresini ve cebini verirsen, haftaya sana taziye ziyaretinde bulunabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Herkese selamlar,
Salı günü bende katılmak istiyorum. İnşaallah sizleri bulurum

İlk günden yolda kaldım :):)

arkadaşlar ne zamandır katılacağım diyorum, ama bir türlü katılamadım henüz... bisikletimi 11 martta aldım ve o zamandan beri bu güzergahta sık sık gidip geliyorum..ama tek başına sıkmaya başladı. bu nedenle yakındaki turlara katılmaya çalışacağım. bakalım civardaki bisiklet severler nasılmış. perşembe akşamları görüşmek dileğiyle.

Geri