Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
ben de , hafiften kulunç sızısı , boğaz kaşınması , göz sulanması ile başlayan ve h.sonu evde battaniye - kanepe formatına doğru bir kayış var. biatlon izlemeye beklerim (HD)

Offf keyfe bak. Ben pazar yol grubu ile çıkar Kaynarca yapar dönerim ama cumartesi müsait olamayacağım. görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Soğuk ve karlı hava yüzünden geçen hafta hafta içi hiç tura çıkamadık.
Bu hafta da salıdan itibaren bütün hafta yağışlı görünüyor. Bu yüzden bu haftalık salı yerine pazartesi akşamı çıkmaya karar verdik. Yer ve saat aynı. İlgililere duyurulur :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
hayırlısıyla bisikleti toplayınca katılırım ben de (nisan ayını bulacak sanırım)..

@Ulaş Apak

selamlar, ilk defa katılmayı düşünüyorum, bu yüzden nerde ve ne zaman buluşacağınızı haber verirseniz çok sevinirim. kolay gelsin

@CAVOGUZHAN

Şu sıralar hava şartları nedeniyle turlarımız biraz sekteye uğradı, ama yağış olmayan günler 20:25 civarı Caddebostan Beltur'da buluşup 20:30'da da yola çıkıyoruz.

Bugün karlar içinde harika bir gün geçirdik herkese teşekkürler, Ulaş kaptanıda karlar içinde yol bisikleti ile antremanı tamamladığı için bir kez daha tebrik ediyorum.
(link)
http://img20.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-23996/loc432/049411580_12022012011Small_122_432lo.jpg

arkadaslar selam , simdi bu kadar gunes cikti , yarin aydosta erimis karlar yuzunden olusan camur yerine , sahilde yol grubu ile kuru ve temiz olarak F1 e cikalim derim! yorurmlar?

@Hüseyin Odabaşı

Hüseyin'cim ,

Yarın bende çıkabilirsem sabah görüşürüz .. Selamlar ..

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Tolga Gürgün

yarın sahilde ras gelebilirmiyiz bilemiyorum bu gün bi cila yaptım kısa ,saat 10.00 çıkış ekip ile kartala yakacık rampa kayış dağ rampa başıbüyük rampa tekrar sahile son dragos rampa cila ,yarın denk gelirsek sahilde selam ederim tolga dost,,,,,

Geri