Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
31 Aralık 2011'de periyodik bakım için Bakırköy'e yaptığım sürüşten sonra havaların bozması ve 31 Ocak 2011'de tamamlamama karşın doktora tez jürimdeki hocalardan birinin öğretim üyesi olduğu Maltepe Üniversitesi'nin önce 1 Şubat 2011'de kar tatiline girmesi, sonra da 3 Şubat'ta yeniden o hocanın rahatsızlanması nedeniyle 6 Şubat 2011'de teslim edebildiğim doktora ilerleme raporu nedeniyle ara vermek zorunda kaldıktan sonra dün soğuk ta olsa güzel havayı fırsat bilip bu yılın ilk turunu yaptım. Aradaki sürede 4 kilo da aldığım için nefes nefese kaldım ve haliyle kısa ama sık molalar verdim. Kartal'dan Kızıltoprak'a gidip döndüm ve 41,1 km yaptım. Eve döndüğümde 2,5 kilo gitmiş ve yemeden önce tartıldığımda 87.3 olmuştum. Tahminen net 1 kilo verdim. Bu da turumun rotası:

(link)

Malum hava şartları yüzünden bir ayı aşkın süredir turu doğru düzgün yapamadık. Ama bu hafta kaç zaman sonra hem salı, hem perşembe akşamı yağışsız ve açık görünüyor. Yarın ve perşembe akşamı turu yapacağımızı sizlere bildirmekten memnuniyet duyarım :) 20:25'te Caddebostan Beltur'dayız, herkesi bekliyoruz.

Alp, o ne güzel bir turdu öyle. bi de şu telefon yüzünden beklemesek iyi olacaktı ama neyse. bi daha böyle bir tur olursa hepinizden cep telefonu ve foto makinalarınızı toplayacağım. ayaklarınızı ve ellerinizi de pedal ile gidona bağlayacağım. düşmemek için durmayacaksınız. ne bu foto merakı kardeşim.... :D

@Ulaş Apak

ulaş , hava ve yerler kuru olabilir ama akşama ayazında ben 5-6 derecelerin altında çıkmak istemiyorum. binsen üşüyor, dursan donuyorsun. mart ayına kadar ben akşamları zor çıkarım gibi , şimdilik bu hafta sonundan itibaren 100 lük başlarız.... (yerler kuru olursa)

Hüseyinin taşı bana arkadaşlar :) ama ben telefonu koyduğum cebin fermuarını kapadığımı çok iyi hatırlıyorum :)
Hepinize teşekkür ederim beklediğiniz için :eek:

http://desmond.imageshack.us/Himg685/scaled.php?server=685&filename=111aaa.jpg&res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg214/scaled.php?server=214&filename=222uf.jpg&res=medium

Saygılar
Erkan

Erkan bey bu fotoğraflar ne siz yol bisikleti kulanmıyormuydunuz MTB hamallık derdiniz bizde sizin ilminizi düstur edinmiştik kendimize yazık güvendiğimiz yollara kar yağmış.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Hüseyin Odabaşı

Yalnız şu anda yarın gece için "en düşük" 5-6 derece tahmini var ama bence 20:30 itibariyle daha yüksek olacak. O anki hava durumuna bakarsın, makul bulursan gelirsin madem.
Hem yarın rüzgar hızı da 7-8 kilometre civarı görünüyordu ki, bu ayazın da az olması demek. Bence kaçmaz :)
Son olarak, gelecek kış için mutlaka bir windbreaker üst öneriyorum, üşüme sorununu çok azaltıyor.

@CENK BEKTAŞ
El altından karaborsa gidiyor Cenk abi, çok değerli fotoğraflar var öyle kolay kolay gün yüzüne çıkmaz bence.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Bugün, bu yılın 2., ayrıca ilk rampalı turumu yaptım. Rahmanlar'dan Kartal-Pendik-Güzelyalı üzerinden Aydınlı'ya gittim ve TEM Bağlantı yolundan Üst Kaynarca-Alt Kaynarca-Yeşilbağlar Mahallesi-Topselvi-Karlıktepe Mahallesi-Esentepe Mahallesi üzerinden eve döndüm. Kartal'dan Aydınlı'ya kadar şiddetli poyrazla cebelleştiğim ve 17.18'de başlayan turum 20.05'te bitti. 2 saat 6 dakika bisiklet üzerinde kalıp tam 40 km yaptım.Ayrıca bu turda nerdeyse kaza yapıyordum. Aydınlı ana meydanda karşıdan gelen arabalar gözlerimi alınca farkında olmadan kaldırıma fazla yaklaşmışım. Haliyle ön teker kaldırıma vurunca dengemi kaybeder gibi oldum. Ama sağ ayağımı yere koyarak dengemi sağladım ve karşıdan gelen bir İETT otobüsünün altında kalmaktan kurtuldum. Bu arada İETT otobüsü de fren yaptı ve kısa bir süre bakıştık. Kısacası beni Allah korudu.

Bu da turumun güzergahı: (link)

Not: Bu turla ilgili çektiğim fotoğraflar daha sonra paylaşılacaktır.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bir süredir düzenli yapamadığımız turumuz, yarın akşamdan itibaren kaldığı yerden devam edecektir.

• Beğen
Tepkiler: CENK BEKTAŞ
@Alp Aslan

Yahu bu yol bisikletleri çok narin:D kırılıyorlar:D fren de yok zaten:D yapmayın böyle şeyler:D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Geri