Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Eğer grubu rahatsız etmeyecek rampacı bir katılım olursa bana uyar güzel rota, canımızı çıkar kaptannnnn

Bana kalsa ayrılık olmasın, 8'de Bostancı'da buluşup hep beraber direkt rampa yapalım ama Cenk ve Selçuk abiyi aramak lazım, boşuna Caddebostan'a gelmesinler.

ok Cenk abiye ulaşmaya çalışayım ben sende selçuk abiyi ara konuşalım

@Alp Aslan

Tamam Selçuk abi bu akşam gelemiyormuş zaten. Cenk abiye de uyuyosa 20:00'da baloncuda buluşalım.

Fikir birliğine varıldı. Bu akşamlık Caddebostan'da değil, 20:00'da Bostancı büfelerin oradaki baloncu kamyonun orada buluşup kendimizi Başıbüyük-Narcity rampalarına vuruyoruz :)

Of diyorum çok sıkı soğuk vardı ama sahilde olmaktansa tırmanmaya başladıktan 1 kaç dk. sonra ısındığınız için tırmanma antremanı yapmak daha iyi ancak inişler berbat. Gelenlere teşekkürler bu arada sohbete gelenlerin sayısı daha fazlaydı, iyiki geldiniz güzel oldu. Cumartesi havada bir değişikik olmaz ise sabah görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Benim şahsi kanaatim 10 derece makuldür, altında nabız fazlaca yükseliyor ve herkese roller tavsiye ediyorum.

• Beğen
@Alp Aslan

Benim nabız zaten genelde yüksek :) Ama fazla zorlamazsan pek sorun teşkil etmiyor. Yeter ki üzerinde yeterli koruyucu kıyafet olsun. Sana daha kalın bir balaklava ya da kar maskesi, Hüseyin'e de kaliteli (mesela Gore marka) bir wind breaker öneriyorum.

• Beğen
Bugün hava güzel ama malesef benim işim çıktı belki dönüşe yanınıza uğramaya çalışırım, kolay gelsin

Hava yumuşak ama maalesef yağmur ihtimali yüksek gibi ( artık meteoroloji bakmayı bıraktım bu sefer Ulaş'ı dinleyip dediği gibi accuweathera baktım :) )

Geri