Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Nereye yahu ben ofisden burnumu çıkartamadım binilebilecek bir durum varmı ki

Scudo
@Alp Aslan

Tabii, en güzel bisiklet havası. Isınmak için bisiklete binmekten güzel aktivite mi olur? :)
Şaka bir yana, ben sürekli sahili takip ediyorum, şu anda sahil yolu gayet kuru ve kar da hemen hemen tamamen erimiş durumda. Fazla abanmayıp dikkat edildiği sürece gayet binilir yani. Ben 20:25'te Caddebostan'dayım her zamanki gibi.

Perşembe daha uygun olacak gibi görünüyor, ben bu akşam evde dikkat etmeden abana abana çalışırım :)
Saat 10'da da louis de funes'dan pembe panter var değme keyfime

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Alp Aslan

Peki abi sen bilirsin :)
"Bu soğukta bisiklet mi olur hacı" diyen arkadaşları Saray'a bekliyoruz madem.

• Beğen
Helal size , artık ne soğuk işler size ne de yağmur. Ben dün Roller + keyif moduna aldım kendimi bir kestane kebap eksikti.
Perşembe görüşürüz.

• Beğen
Hahahahaha yok yahu ben işim olmazsa gelirim ama her koşulda da atmam kendimi yollara Dün eve çok üşüyerek gitmiştim zaten Balkonda bile sıkıla sıkıla bindim. Bu gece binmeyeceğim kısmetse motivasyonu Perşembeye saklıyorum

• Beğen
ben de perşembe geleceğim ve eğer yağışsız olur ise C.tesi güzel bir polonez turu veya Bostancı-Sabiha-Paşaköy-Ömerli aynı yol geri dönüş yapabilirim...
ilgilelerin dikkatine...

@Hüseyin Odabaşı

Tepeören'e çıkıp oradan köy yolundan F1'e döndükten sonra Ballıca istikametinden Kurtdoğmuş'a sapmak ve oradan da Paşaköy yolu üzerinden Sabiha tarafına geri dönmek (ya da Paşaköy'e gidip Samandıra üzerinden dönmek) de bir alternatif. Ballıca yolunu Kurtdoğmuş yoluna bağlayan bağlantı yolu çok güzel, söylemişimdir belki.
Bkz. Şekil 1a:
http://i.imgur.com/rAk5h.jpg

• Beğen
@CENK BEKTAŞ

"Drift" : Çektirme olarakta bilinir.,;)

Hatta; Please God, don't let me drift gibi deyimlerde vardır..

Serdar, Ulaş'ın bahsettiği Ballıca yoluna 3 taraftan girebilirsin:

1) Tepeören'e girmeden önce Akfırat tabelasına değil de sola giden yoldan devam et. Yolun bitiminde önce sola, sonra da sağa dönüp o yolda yaklaşık 5 km düz devam et. Oradan sola dönersen Ballıca'yı Kurtdoğmuş'a bağlayan yola ulaşırsın.

2) Eğer Sabiha Gökçen yönünden gelirsen, 2 seçeneğin var: Ya İstanbul Bulvarı'na girdiğinde ilk sola dönmek ve 5 km devam etmek. Ya da Okan Üniversitesi sapağına kadar bulvarda devam edip oradan sola sapmak.

3) Bu da en zor rota: Tepeören'den Göçbeyli'ye git ve oradan Bıçkıdere yönüne dön. Oradan 4 km sonra sola dön. O yoldan 2 seçeneğin var: Ya 5 sonra sola dönüp Ballıca'dan geçtikten sonra 2 km sonra sola sapmak, ya da 10 km'lik bayağı kastırıcı parkuru geçip Kurtdoğmuş'a varırsın. Bu parkur için su tedariği şart.

Akşam geliyorum, 19:30 gibi Caddebostan'da olmayı planlıyorum, görüşürüz

• Beğen
Hatta Hastane arkasınamı gitsek merak içindeyim şahsen.

@Alp Aslan

Abi en azından bir Kartal yapalım, dönüşte oraya da uzanırız :)

19:30 de C.Bostan'da ne yapacaksın ? 19:30 da evlendirme dairesine gel de bir narcity+başıbüyük yapalım :D
sonra grup ile allah ne verdiyese. Yalnız şimdiden söyleyeyim , ben Saray'da duramayacağım.,
Durduktan sonra tekrar binmek çok zor olur bu soğuklarda...

Cuma günü ben de geliyorum Cadde'ye . Hava nasıl oldu , hala yağışlı mı ? Yollar nasıl birde , kar çok yok dimi ? Foruma birşey mi oldu , bazı harflerin yerine semboller çıkıyor , herkeste aynı mı

Bence katılım durumuna göre direk başıbüyük ve civarlarına saldıralım, saat konusundan emin değilim, eğer işim uzamazsa caddebostandan çıkarım uyduramazsam bostancıdan katılırım, ama direk rampalara vurmayı tercih ederim en azından sahilin rüzgarından çıkmış oluruz fakat inişlerde ne yaparız onu bilemem.

• Beğen
ben 19:30 gibi çıkacağım , evde oturup ne yapacağım :D
sonrasında grup ile tekrar narcity derseniz , ona da olur !
iniş için en iyisi gazete kağıdı...

Geri