Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Cennetlik olduysan ne mutlu :)
şu anda maslakta yağmur başladı.Oralarda nasıldır bilemiyorum ama dudulluda mutlaka yağıyodur :( Sanırım cumaya kalacağım.
En kısa sürede görüşeceğiz...
İyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Selam, dün akşam çıktınız mı merak ettim de.
Saat sekiz gibi Zincirlikuyu'da yağmur ve dolu karışık yağıyordu.

@CENK BEKTAŞ

Yağış vardı ama ben artık hareketsizlğe danayamadığım için tek tabanca çıktım :)
Şu an için yarın akşam da yağışlı görünüyor, ama cuma ara veriyor. Bu haftalık cuma akşamı çıkabiliriz.

• Beğen
Eğer yağış, Cuma ara veriyorsa bir Kayışdağı yapmaya niyetliyim.

Ardacım gel ne durumda olursan ol gel yanlız Dilini değil neyini çıkarsan yetişemezsin onlara sen benimle geleceksin arka tk kaptanı ile eh eh

• Beğen
@Selçuk Uygun

Abi bende senin arkandan geleceğim anlamında söyledim zaten. Bu kadar yol'lunun içinde benim pis'ikletle ancak arka tk a arka grup oluşturabilirim.
Bu arada hala sabahlamaya dewam ediyosun abi değişen bişey yok sanırım.Mesaj saatin dikkatimi çekti :)

Bu akşamki tur iptal değil, ilgililerin dikkatine !!! :D
Çıkışta Beltur'da, dönüşte Saray'da görüşmek üzere :in:

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
dün ilk defa çok üşüdüm arkadaşlar. Kaynarca'ya vardığımızda yeni kendime gelmiştim. kuru olduğunda çıkalım tabii ki ama, hava sıcaklığına da bundan sonra biraz daha dikkat edeceğim :D
wunder'e her girdiğimde sadece bulutlara bakıyordum , biraz da analitik değerlere bakalım lütfen...

• Beğen
Günaydın arkadaşlar.
Kadro değişiminden sonra ilk sürüşümü bu sabah gerçekleştirdim.
Güzergah : Dudullu =>ümraniye=>Altunizade=>Üsküdar=> \___/ =>Beşiktaş =>Zincirlikuyu =>Levent=>Maslak =>Atatürkotosanayi :)
1 haftadır bugünün hava durumunu gözlüyordum.Sabah saat 05:55 te dudulludan haraket ettim.Yağış olmasada gece düşen kırağı nedeni ile yerler ıslaktı.Bu sebepten yavaş tempo tepeüstünden ümraniyeye yokuştan aşağıya saldım kendimi.Ümraniye çıkışında kısıklıya doğru ilk rampa karşıladı.Uzun zamandan sonra en ufak rampa gözde büyüyor.Ama Rampayı tırmanır tırmanmaz neeredeyse Üskürada kadar inen keyifli iniş başladı.İniştede hafif tempo gittiğim için üsküdara inmem 1 saat kadar sürdü.Saat 7yi 5 kala motora bindim.Sabahın serini direk ayılma nedeni:) .Beşiktaşa varınca bir gayretle çıkacağğım barbarosu diye başladım tekrar tırmanmaya.(Zincirlikuyuya kadar olan mesafenin kısa olduğunu farkettim).Zincirli kuyudan sonra zaten Atatürk oto sanayiye kadar düz sayılabilir yol.(İtü ayazağa hariç). Sonuç olarak 7:45 te atatürk oto sanayi ye vardım.
Şöyle bir gerçek su üstüne çıkıyor.Genelde 1,5 saatte(2 saatede uzayabiliyor) servis aracımızla gittiğimiz yolu köprü kullanmamaya rağmen 1saat 50 dk ya tamamladım hemde hafif tempolu olarak.İstanbulun trafiğinin tek çözümü bisiklet diyorum arkadaşlar.

Bu arada sabah sabah bukadar yazı nyazılırmı diyeceksiniz.Okadar keyifle geldimki uzun zamandır binmemenin verdiği hewesle paylaşmak istedim.

Akşam dönüşü beşiktaş kadıköy üstünden yapıp migros tarafına geleceğim.Zamanı uyuşturabilirsem sizlere katılamasamda oturup 2 satır muhabbet ederiz. Ama hedefim selçuk abinin arka takım die adlandırdığı grupla birkaç pedal çewirmek.

Herkese hayırlı cumalar dilerim.

Gece tura katilan arkadaslari tebrik etmek gerek.. Ogle saatlerinde 1 saat kadar kisa bir tur yapmamiza ragmen hala usuyorum:D
Ciktiginiz saatlerdeki sahilin soguklugunu dusunemiyorum bile:Ahhh-1660

• Beğen
@faruk ''kücükyalı''

Evet, beklemekle alakalı olsa gerek. Ben o kadar üşümedim zira. Genelde grup 8:45'ten önce Bostancı'da olmuyor. Bence böyle soğuk havalarda tur öncesi rampaya çıkıldığında beklerken soğumamak için ya 8:45'te Bostancı'da olacak şekilde ayarlamak, ya da Caddebostan'a gelmek lazım. Telefon ederseniz biz bekleriz zaten.

Dün Sarp, abi çıkıyormuyuz diye sorduğunda otomatik olarak tüm koşullar uygun çıkıyoruz tabiki dedim, artık o kadar alışmışız ki yerler kuru olağanüstü bir durum yok e o zaman bu grup çıkarrrrr ancak gerçekten hava soğuktu , tek handikap kısa sürede olsa beklemek yüzünden oluyor yoksa direk çevirmeye başlayınca sorun yok fakat bir kez üşüdün mü Hüseyin'e katılıyorum Kaynarcaya kadar anca ısınıyorsun . bence hiç soğuk sıcak olayına girmeye gerek yok yerler kuru ise yola devam, dün gelenlerin ayaklarına sağlık, görüşmek üzere

• Beğen
@Alp Aslan

Bence aşırı yağış olmadığı sürece ıslaksa da çıkalım, en kötü bisiklet yolundan gideriz. Su almasın diye ayakkabılara torba bağladık mı tamamdır :)

• Beğen
arda , ayağına sağlık... ne zamandır isteyip de sadece 1-2 kere yapabildiğim ev-iş olayını yapmışşsın. bahar zamanı daha da keyifli olur gibi geliyor...

• Beğen
Arkadaşlar akşam çıkıyorsunuz değilmi... ben gelmeye çalışacağım yorgunluğa aldırmadan :)

Geri