Günaydın arkadaşlar.
Kadro değişiminden sonra ilk sürüşümü bu sabah gerçekleştirdim.
Güzergah : Dudullu =>ümraniye=>Altunizade=>Üsküdar=> \___/ =>Beşiktaş =>Zincirlikuyu =>Levent=>Maslak =>Atatürkotosanayi

1 haftadır bugünün hava durumunu gözlüyordum.Sabah saat 05:55 te dudulludan haraket ettim.Yağış olmasada gece düşen kırağı nedeni ile yerler ıslaktı.Bu sebepten yavaş tempo tepeüstünden ümraniyeye yokuştan aşağıya saldım kendimi.Ümraniye çıkışında kısıklıya doğru ilk rampa karşıladı.Uzun zamandan sonra en ufak rampa gözde büyüyor.Ama Rampayı tırmanır tırmanmaz neeredeyse Üskürada kadar inen keyifli iniş başladı.İniştede hafif tempo gittiğim için üsküdara inmem 1 saat kadar sürdü.Saat 7yi 5 kala motora bindim.Sabahın serini direk ayılma nedeni

.Beşiktaşa varınca bir gayretle çıkacağğım barbarosu diye başladım tekrar tırmanmaya.(Zincirlikuyuya kadar olan mesafenin kısa olduğunu farkettim).Zincirli kuyudan sonra zaten Atatürk oto sanayiye kadar düz sayılabilir yol.(İtü ayazağa hariç). Sonuç olarak 7:45 te atatürk oto sanayi ye vardım.
Şöyle bir gerçek su üstüne çıkıyor.Genelde 1,5 saatte(2 saatede uzayabiliyor) servis aracımızla gittiğimiz yolu köprü kullanmamaya rağmen 1saat 50 dk ya tamamladım hemde hafif tempolu olarak.İstanbulun trafiğinin tek çözümü bisiklet diyorum arkadaşlar.
Bu arada sabah sabah bukadar yazı nyazılırmı diyeceksiniz.Okadar keyifle geldimki uzun zamandır binmemenin verdiği hewesle paylaşmak istedim.
Akşam dönüşü beşiktaş kadıköy üstünden yapıp migros tarafına geleceğim.Zamanı uyuşturabilirsem sizlere katılamasamda oturup 2 satır muhabbet ederiz. Ama hedefim selçuk abinin arka takım die adlandırdığı grupla birkaç pedal çewirmek.
Herkese hayırlı cumalar dilerim.