Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Bire bir tüm detayları yakalamışsın abi, ben bir köşeye sığınıp Erkan'ı bekledim gelincede koşarak en yakın mekana duhul olduk.
ama ben yinede tüm gün yürümeyi sürdürdüm bir süre Ersoy ve Erkan'ı bakın orası daha güzel diyerek daha uzaktaki mekanlara yürüttüm kendilerini, ayrıldıktan sonra akşam bir tur daha attım o da yetti, artık tüm kışı gönül rahatlığı ile evde geçirebilirim, bir kış yetecek kadar üşüdüm anlayacağınız. herkese iyi haftalar görüşmek üzere

Niye canım pek bir rahat oluyor üstelik inanılmaz KOM lar yapıyorum ama beni geçmek için rotanızı bir şekilde bizim evin balkonundan geçirmeniz lazım fakat henüz düz duvara tırmanan yok aramızda diye biliyorum tabi Özgür yada Sarp efendi yemek alışkanlıklarını değiştirmezse kesin yakında düz duvara tırmanmaya başlarlar :)

Hüseyin,geçen günlerde Alp'le konuştuk.
Sizlere hemen MTB alıyoruz. Yağmur,çamur var diye üzülmek yok.
Hafta sonları bildiğim Polenezköy,Riva taraflarında çok sağlam parkurlar var.
Eylence,kondisyon garanti.
mtbtr'de Kaçkar Bisikletin resimlerine bak bana hak vereceksin

@osman kasap

Osman bey, bu grup zaten silme dağ bisikleti kökenlidir. Çok değil 1,5 sene önce neredeyse hepimiz dağ bisikletiyle turlara çıkıyorduk. Dolayısıyla MTB'nin avantajlarını gayet iyi biliyoruz, merak etmeyin :)
Kendi adıma yol bisikletinin hafifliğine, kıvraklığına ve aerodinamik avantajına alıştıktan sonra MTB'den pek keyif alamaz oldum. Geçen gün aylardır odada tozlanan dağ bisikletime uzun zaman sonra tekrar binmeyi denedim, nasıl eğreti geldi anlatamam. Tabii 12 kilogramlık ortalama bir dağ bisikletim değil de binlerce dolara alınabilen 8-9 kiloluk canavarlardan olsaydı daha farklı olacaktı muhtemelen, fakat yine de şu saatten sonra benim için yol bisikletinin yerini tutmayacaktır. Bizim turdan arkadaşların çoğunun da aynı fikirde olduğunu zannediyorum.
O yüzden şahsen şu saatten sonra hava yağışlı diye dağ bisikletiyle çıkmaktansa (link) yol bisikletine özel çamurluklar alıp yol bisikletiyle çıkmayı tercih edeceğim muhtemelen. Henüz alamadıysam son zamanlarda başka yerlere çok fazla masraf yaptığım içindir :)
Elbette Polonezköy ve Riva'daki toprak parkurlara MTB ile girmenin verdiği müthiş keyif tartışılmaz, fakat geçtiğimiz hafta sonu kadar yağışlı günlerde dağ bisikletiyle de oralara kadar gitmek pek mümkün olmuyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Ulaş'ıma bak be yahu, Yoldan indiremez olduk. Ama bu kadar yol yeter artık mtb e geçiyoruz :)
Osman bana arada toprakda binme fikri halen cazip geliyor fekat keşke mtbtr'de ki görüntülerden bahsetmeseydin onları gördükçe
fena oldum yahu, Ulaş'ın dediği gibi bizim grupta herkes de Mtb var bir bende yok edinirsem senin şu çamur banyosu teklifini değerlendireceğim, herkese iyi geceler görüşmek üzere

• Beğen
slm. Osman,
Ben de MTB ile Polonezköy ve Riva arası dolaşma fikrini ara ara ortaya atıyor ama sonra ben bile arkasında duramıyorum. sebep ise malum üşengeçlik:D
Çünkü bisikleti artık arabaya yükleyip, orada bindikten sonra tekrar arabaya binmek sıkıntı verir oldu(Kerim abi'nin kulakları çınlasın).
ama şimden söz veriyorum , Mart - Nisan gibi Çamur değilde yerler kuruyken offroad olarak Polonezköy-Riva arası bir MTB turuna açığım..
araba ile gider / yedek kıyafetleri de alırız , tur sonrası da güzel bir açıkhava kahvaltısı , misler gibi olur...(Alp bu senin için :) )

programa alınmıştır..

• Beğen
Günaydın arkadaşlar maalesef bu akşamda yağmur veriyor hem de 40-60 km rüzgar eşliğinde.Bu hafta hava kelek gibi mecburen içeride çevireceğiz.
Hüseyin'in fikri çok güzel canı gönülden katılıyorum.Geçen sene tek tabanca Poloneze gidip çevirip sonra kahvaltı edip hamakta yatmıştım çok keyifliydi vallahi

(link)

• Beğen
Selam herkese,

Şu anda yerler kuru görünüyor akşama kadar ıslanmaz ise hava kaç derece olursa olsun çıkıyorum ben :)
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Uyar hepsi uyar ama içimden yavaş yavaş kıpraşıyorum, hafif kurumaya yakın çıkayım, çamura çene üzerinden yanak ve alın üzerinden sıyırtmaca şeklinde dalarak off-road'un tadına en yakın bölgelerden varayım istiyorum . Sonra silkinip kendime geliyorum sen asfalt adamısın yapma diye. Yok yok bir Mtb edinip denemem lazım o da ayrı bir beceri istiyor tecrübe kazanmak lazım biliyorsunuz yol'u sattığım zaman Ant'ın mtb i kullanmıştım bir süre , Yol ile herzaman çıktığım Kaldırıma Mtb ile çarpıp düşmüştüm. Hadi bakalım hayırlı günler, başarılar.

Selam arkadaşlar.Uzun zamandır sizlere katılamamanın burukluğu var içimde.Bu hafta veya önümüzdeki hafta için mutlaka 1 günde olsa katılmayı planlıyorum.Hava durumuna göre cuma günü uygun gözüküyor.Sanırım cuma akşamı yaklaşık ben hariç 16kg :)lık bisikletimle (benli ağırlığını hiç düşünmeyin bile) arkanızdan dilçıkara çıkara yetişmeye çalışacağım :)

Bu arada bu akşamda tur bilgisi verirsen ulaş belli olmaz yetişebilirsem bu akşamada katılabilrim.Toplanma noktası ve saati en son olduğu gibimi?

@CENK BEKTAŞ

Accuweather akşam yağışlı değil bulutlu veriyor. 5 gündür bisiklete binmiyorum, fena halde özlemiş durumdayım. Ağır bir yağış olmadığı müddetçe çıkmaya niyetliyim bu akşam, gelmek isteyenleri beklerim. Faruk? :)
(link)

• Beğen
@arda taşan

Ooo Arda, cennetlik olduk :)
8:25 civarı Caddebostan'da yeni açılan Beltur'da buluşuyoruz. Bekleriz.

• Beğen
Geri