Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Taşı bana atma benim mazeretim çok hem işteydim hemde bilekteki sıkıntı devam ediyor sanki çevirsem birşey olmazmış gibi geliyor ama arada sızlıyor o yüzden tam geçene kadar sabretsem iyi olacak sanırım. herkese selam.

bu pazar yağmur olmaz ise bostancı -bıçkıdere -bostancı etab yapılacak ilgilenen arkadaşları beklerim ,saat 08.30 da bostancıdan çıkacağız etap dudullu üzerinden şile otoban ,ordan ömerli ve ordan kömürlük girişi sağ yan yoldan ve bıçkıdere ,,köyde yarım saat mola ihtiyaç mola ve akabinde, göçbeyli köyü ordan istanbul bulvar yolu ordan dede paşadan viaporttan aydos rampaları ve kartal yakacıktan teme ve ideal tepe sapağından bostancıya varış bu turun özelliği tam ring olması ve gidiş ve dönüşün farklı olması 130 km etap yalnız rampaları hesaba katarsak 160 km lik bi yorgunluk yaratmaktadır daha önce bu etap yapılmıştır,,,
aralık ,ocak, şubat ve martta bu etap yine yapılacaktır ,,,,,,,,,,,,,

@Cem Şentin

Bostancı-Tuzla-Şekerpınar-Ovacık-Mudarlı-Darlık-Bıçkıdere-Kömürlük-Ömerli-Paşaköy-Samandıra-Kartal-Bostancı yaptım. Oldukça soğuktu ve ayaz vardı ama keyifliydi.

@Ulaş Apak

yüksel bey o ulaş, köyün muhtarı idi yalnız bu gün 3 saat yağmur var diye iptal ettim biliyorsun hız yapıyoruz kadroda yol kullanan bi arkadaş var ayrıca benim bu maxxis ler artık bitti 1.50 riske girmedik,,,4-11- 25 hangisi uyarsa havayı iyi yakalamak artık zor pazarları, dünki havaya bak,bugünki havaya bak, yalnız gitmeyi aslında sevmiyorum ulaş,,,önümüzdeki hafta salıdan cumartesiye kadar hava açık güneşli pazar gene kapalı ve akşama yağmur çalışanlar çok gidemiyor 5 gün ne yapalım bende onları bekliyorum ki beraber gidelim, grupla zevkli olmakta,,,

Buz gibi hava var Selçuk abi, ne işimiz var sokaklarda gel oturalım evlerimide hem missssss kestane pişirelim, portakalın kabuğunu tütsüleyelim sobanın üstünde , çıtır çıtır yanan sobanın yanında sıcacık çaylarımızı içip hafiften yağlanmaya başlayan vücutlarımızı yana doğru döndürüp ahhhh efendim biraz içim geçmiş diyelim hahahahahahahahhahaah sabah sabah hayırdır ne oluyor bana sanırım spor hayatımı sona erdiriyorum :)

Kesin taşıman lazım kardeş, şenliği hep kaçırıyorsun, haftasonu görüşürüz ama delirirde bir sürpriz yaparsan bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Alp Aslan

Ben o süprizi pazar günü yaptım.5 kişi başladık Sezai Abi,Yasin ve ben kaldık.Yasin Ahmet Abiyi görünce ayrıldı.Bizde yağmur çiselemeye başlayınca Kartal iskelesine gelmeden döndük.Sezai Abinin lastiği patladı yedekte yoktu taksiyle geri döndü.Bende inat ettim 55km yaptım dişlerim bir birine vurarak eve döndüm

Geri