Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak
Tamam olur o zaman direk maltepeden girer bütün yokuşları çıkar hemen hemen de grup ile aynı vakitde turu tamamlarız.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Scudo
@Alp Aslan

İdealtepe'den değil de Maltepe'den girince çok keyifli bir rampa biliyorum, 2,2 kilometre, yüzde 10,6 eğim. İsterseniz oraya gidebiliriz hep beraber. Zaten en üstü Narcity'nin çok yakınında kalıyor, oradan da birkaç kere Narcity Sağ yaptık mı çiçek gibi oluruz :) Ne dersiniz?

• Beğen
@Ulaş Apak
Sen yine bizim için birşeyler düşünüyorsun ama neyse diyelim:)
Olur kardeş konuşuruz.

• Beğen
Sonunda bende Kartepe'yi görmüş oldum, 1:46. da tamamladım. Benim için çok keyifli idi, sıkmadan tadını çıkara çıkara tırmandım, bu bitti şimdi yenilerine sarmak lazım, Kartalkaya'nın popülerliğini arttırabiliriz gibime geliyor :)

• Beğen
bırakın bu işleri beyler bu havada Kartepe olmaz..:):)):

Pazar geldik neredeydiniz..:):):):) babalarla bindik...:):):):):):)

İnerken dondum zaten kardeş, yeni yeni ısınıyorum. bak şimdi olmadı habersiz gelinirmi, çayımızı içmeden gelinir gidilir mi :) görüşürüz.

• Beğen
Çaya bi gece geliriz inşallah muhallebide yeriz ...dün Sn. İçdağ sahlep ısmarladı Allah razı olsun...:):):):):):):)

@faruk ''kücükyalı''
Geliyorum çok özledim nar-city'i gözümde tütüyor.

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@Alp Aslan

Kartepeden sonra çerez gibi gelir.Cumartesi kartepeye tırmanırken 10.dolaylarında nar city gözümde tüttü :) Meğer ne şirin bi rampaymış narcity :)
Bu akşamda tırmanacam ben işten cıkınca.Yarın akşam diğer arkadaslarda gelirse tur öncesi ve tur sonrası bir program yapalım kartepeyi anarız bol bol...(Ne soğuktu be abicim) :)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@Mustafa İçdağ
16 km. di sanırım abi , Hüseyin iyi iş çıkardı 1.20 ler de tamamladı gibi hatırlıyorum, Ersoy ve ulaş ta o civarlarda olacak 1.30 gibi sanırım, Erkan bana takıldığı için geride kaldı biraz, tırmanışı unutturdum ona beraber çıktık :) , Sarp iyi iş çıkardı bütün dereceleri söke söke aldı kimsede apolet bırakmadı. Ahmet temposundan ödün vermeden kahvesini dökmeden, keyfini bozmadan geldi:)
Selçuk abi on numara kafasına göre takıldı, bütün Maşukiye onu tanımıştır herhalde.

Geri