İdealtepe'den değil de Maltepe'den girince çok keyifli bir rampa biliyorum, 2,2 kilometre, yüzde 10,6 eğim. İsterseniz oraya gidebiliriz hep beraber. Zaten en üstü Narcity'nin çok yakınında kalıyor, oradan da birkaç kere Narcity Sağ yaptık mı çiçek gibi oluruz Ne dersiniz?
Benim cumartesi programım kesinleşti.Bir aksilik olmazsa kartepe sizden önce tırmanacağım.Pazar günü size başarılar
Derecelerinizi takip edeceğim.Kim yatıyo kim tırmanıyo belli olur
Sonunda bende Kartepe'yi görmüş oldum, 1:46. da tamamladım. Benim için çok keyifli idi, sıkmadan tadını çıkara çıkara tırmandım, bu bitti şimdi yenilerine sarmak lazım, Kartalkaya'nın popülerliğini arttırabiliriz gibime geliyor
Kartepeden sonra çerez gibi gelir.Cumartesi kartepeye tırmanırken 10.dolaylarında nar city gözümde tüttü Meğer ne şirin bi rampaymış narcity
Bu akşamda tırmanacam ben işten cıkınca.Yarın akşam diğer arkadaslarda gelirse tur öncesi ve tur sonrası bir program yapalım kartepeyi anarız bol bol...(Ne soğuktu be abicim)
@Mustafa İçdağ
16 km. di sanırım abi , Hüseyin iyi iş çıkardı 1.20 ler de tamamladı gibi hatırlıyorum, Ersoy ve ulaş ta o civarlarda olacak 1.30 gibi sanırım, Erkan bana takıldığı için geride kaldı biraz, tırmanışı unutturdum ona beraber çıktık , Sarp iyi iş çıkardı bütün dereceleri söke söke aldı kimsede apolet bırakmadı. Ahmet temposundan ödün vermeden kahvesini dökmeden, keyfini bozmadan geldi
Selçuk abi on numara kafasına göre takıldı, bütün Maşukiye onu tanımıştır herhalde.