Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

İftardan sonra yetişmeye calısacagım.
Hafta sonları 100-200 km arası yol bisikleti ile tur larınız oluyormu? Oluyorsa hangi platformda haberleşiyorsunuz acaba?

Scudo
@faruk ''kücükyalı''

Oluyor, ramazan sonrası eylül ve ekimde en az 3-4 uzun tur yapmayı planlıyoruz. (Kartepe, Şile-Ağva gibi) Buradan duyururuz.

@faruk ''kücükyalı''

Rampa uzun turların tadı tuzu zaten.
Riva Yolu+Şile otobanından gidilip Teke barajı yolundan dönülebilir diye düşünüyorum ama önerilere açığım :)

@Ulaş Apak

(link)

Planladıgın turu aynı rota ile bu yaz basında yaptım.Gercekten sağlam bir tur oldu.Hem mesafe hemde rampa bakımından doyurucu bir turdu.Kış sonrası fiziksel ve psikolojik olarak kendimizi test ettiğimiz iyi bir tur oldu.Yol bisikleti ile tekrar yapılabilir ama yolun bozuk ve inişlerin hızlı oldugu yerlerde sert bir sürüş olacağı kesin.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@faruk ''kücükyalı''

Evet sizin yaptığınız benim dediğime yakın ama tam olarak aynı değil. Ben boğazdan Kavacık'a ve oradan da Riva Yolu'na çıkılır, sonra Paşamandıra-Ömerli sapağına girerek oradan Şile Otobanı'na ulaşılır diye planlıyorum. Sonrası sanırım aynı. Henüz rotayı çizmedim ama tahminen 230 kilometre civarı oluyor. Eylül sonuna doğru, katılmak isteyecek herkes iyice hazırlandıktan sonra gidilir diye düşünüyorum.

@Ulaş Apak

24 Eylülde bir aksilik olmazsa kartepeye gidip tırmanıp yalova üzerinden dönecek sekilde tur yapacagız.Bu tarihe denk gelmezse mutlaka katılmaya calışırım size.Tahminin dogrudur.230 km civari tur mesafesidir.Rampaları göz önüne alınca düz yolun kac km.sine denk gelir cok merak ediyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@faruk ''kücükyalı''

300'e yakın olsa gerek :) Gruptan ben, Ersoy ve Hüseyin 3 ay kadar önce 200 kilometrelik benzer bir tur yapmış (Bostancı-Teke Yolu-Şile-Ömerli-Paşaköy güzergahından), onda son kilometrelerde oldukça zorlanmıştık. Ama sonrasında boş durmadık, dolayısıyla artık dayanıklılık açısından daha iyi durumda olduğumuzu sanıyorum. 200+ km olsun istemem biraz da onu sınayabilmek için :)
Biz de Eylül'de Yalova dönüşlü bir Kartepe düşünüyoruz ama İznik'e kadar trenle gideceğiz. Zira geçen sefer doğrudan Bostancı'dan gitmiştik, 100 km yapıp 16 km Kartepe'yi tırmandıktan sonra bacaklarım bayağı yoruluyor, Bir 100 km de Yalova'ya pedallayacak takatim kalacağını sanmıyorum. En azından şimdilik.

Cem dost, dün akşam çektiğim fotoğraflarını söz verdiğim üzere gönderiyorum, yalnız sende süper bir star ışığı var adaşım, değerlendir derim bunu :)

(link) (link) (link)
(link) (link) (link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Ulaş Apak

Benim ilk güzergah önerim şu: Üsküdar-Beykoz-Elmalı-Örnekköy-Mahmutşevketpaşa-Paşamandıra (Ayvalıdere Yolu'ndan)-Öğümce-Kılıçlı-Karakiraz-Kurnaköy (Şile'deki)-Sahilköy (Eski adı Domalı)-Doğancılı-Alacalı-Sofular-Şile-Çayırbaşı-Kabakoz-Akçakese-İmrenli-Karacaköy-Bozgoca-Şuayipli-Kurfallı-Ağva-İsaköy-Gökmaslı-Teke-Darlık-Mudarlı-Ovacık-Göçbeyli-İstanbul Park-Sultanbeyli-Yakacık (Dedepaşa Caddesi'nden)-Büyükbakkalköy-Başıbüyük-İdealtepe

2. önerim şu: Üsküdar-Beykoz-Elmalı-Örnekköy-Mahmutşevketpaşa-Paşamandıra (Ayvalıdere Yolu'ndan)-Öğümce-Kılıçlı-Karakiraz-Kurnaköy (Şile'deki)-Sahilköy (Eski adı Domalı)-Doğancılı-Alacalı-Sofular-Şile-Çayırbaşı-Kabakoz-Akçakese-İmrenli-Karacaköy-Bozgoca-Şuayipli-Kurfallı-Ağva-Geredeli-Yağcılar (Kandıra'daki)-Akıncı-Akçaova-Kubuzcu-Akçagil-Çalyer-Çağırgan-Tahtalı-Çavuşlu-Osmanlı-Kutluca-Denizli-Mollafenari-Balçık-Şekerpınar-Aydınlı Konutları (Şekerpınar yönündeki açılmamış benzin istasyonunun karşısındaki yoldan giriliyor)-Aydınlı-Ahmet Yesevi Mahallesi-Orhangazi Mahallesi-Alt Kaynarca-Sahilyolu

Aslında sürpriz yapma gayreti içindeydim ama Muhammed sağolsun ayrıca ellerine sağlık, türkiye yollarında ilk kez görücüye çıkacak bu yeni modelin tanıtımını yapmak için çok beklemeyelim dedi evet sürüş pozisyonu bir hayli ilginç ama çok rahat oldu özellikle uzun turlarda çok büyük bir rahatlık sağlıyor. haftasonu bineceğim ama Salı akşamı için şimdiden sabırsızlanıyor kendileri.

• Beğen
Tepkiler: hız ve Nicotine34
Caad 10.Cannondale in özel çalışması ve cok iddialı bir alimünyum kadro.
Bir çok karbon kadrodan hafif veya aynı ağırlıkta iyi tasarlanmış iddialı bir kadro.(maşa dahil 1350-1400 gr.dı yanılmıyorsam)
Kazasız belasız binmeniz dileğiyel.Bu sene merida 904 ü almadan önce ben de almayı cok istemiştim ama kısmet olmadı.

Geri