Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Erkan çok geçmiş olsun.

Aksi bir durum olmazsa biz de yarın Selçuk Abi'yle yol grubuna katılıp Kaynarca'dan döneceğiz...

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Scudo
Ben Caddebostan taraflarında oturuyorum ama kaynarcaya kadar gideceğimi sanmıyorum baya oluyor kullanmayalı daha kısa mesafe gidebiliyorum mesele fenerbahçe-bostancı gibi bunun için var olan bir grup var mı

• Beğen
@Volkan Hindilerden

Hayır kısa mesafeli bir grup yok, ama aradaki noktalardan dönen arkadaşlar oluyor. Siz gelin, katıldıkça açılırsınız :)

• Beğen
@Nicotine34

Geçmiş olsun Erkan Abi. Ben de yeni bisikletle sürüşlere başladım. Önceki gün Kartal'dan Kızıltoprak'a gidip döndüm. Bugün Kartal'dan Tuzla'ya gidip döneceğim.

@Ali Gülümser

Ali Bey;bu turlar için yol bisikleti lazım değil fakat tur boyunca ortalamaları görmüşsünüzdür takip ediyorsanız.Bacaklarınıza güveniyorsanız gelen kişiler var mtb ile fakat yolla gelirseniz daha iyi olur sizin için yüksek tempolara ayak uydurmak mtb ile çok kolay değil :)

• Beğen
@Sarp ÖZTÜRK

Birkac seferden sonra arka gruba ayak uydurabilirsiniz Ali Bey... Arka grup daha dusuk tempolu gidiyor, mtb ile gelen baska arkadaslarimiz da var..

• Beğen
kaynarca ekibine teşekkür ederim kısa mesafe ben bu akşam kartala kadar bastım ve şileye hazır sayılırım, geçen pazar 14 km rampayıda 1 saat 58 dakikada çıktım durmadan ..evet yaşıtlarımı geçtim ,yarışta demekki 50 yaş üstü yarışlarda derece alabilirimde ben 200 milyar isterim öyle 1500 ytl ye kılımı kıpırdatmam ....bi ev parası isterim....

:) :) :) :) :)

evet şile toplam sekiz saatimi alıyor semir ile yaptık o turu.....durmadan 2 saat 41 dakikada şile benzinciye ulaştım ordan merkez 5 km dönüşü gene şile benzinciden yaptık 15 dakika mola yaptık tabi durmadan gittik giderken 3 mola toplam 2 dakika ...dönüşte semir uçtu tabi ben 4 mola içinde 5 saat 20 dakikada evde oldum evet gene yaşıtlarıma göre iyi durumdayımda yaşıtlarım gene yok bu şilede yahu ...hep genç var bu şilede ama acemilerde var bakalım ne olacak gelme diyemiyorsun en iyisi zorluğu görsün genç dostlar ....

Salı-Perşembe gurubuna ilk defa dün katıldım tek ortak payda bisiklet olmasına rağmen genel olarak gösterilen yakınlığa özellikle teşekkür etmek isterim. Arka gurupla ancak Kartala kadar basıp Pendik ışıklardan geriye dönüp bekledim Bir kaç dakika sonra dönen bir gurubu yakalayıp bu defa Bostancıya kadar kopmadan gelebildim. Bir ara bacaklarımı hissetmedim, uzayda yürüyor gibiydim ama çok keyif aldım. Bugüne kadar hep tek başıma kullandım gurupla bisiklet kullanmak bambaşkaymış ilk defa bisiklete binmiş gibiyim ve ilk defa benim için yüksek bir hızda seyir edebildim.Ayrıca Sarayda verilen molada keyifliydi. Kaliteli insanlarla beraber vakit geçirdiğim için mutlu oldum.Herkese iyi bir gün dilerim.

@Hüseyin Odabaşı

Selamlar teşekkür ederim, bende Corretec RT Dolomiti var.Sizi yolda sağdan rampaya ayrılırken gördüm size takılmam için benim bir kaç fırın ekmek yemem lazım.Ben önce bir düz yolda guruptan kopmayacak kondüsyona ulaşayım da.:) Sana birşey sormak isterim lastiklerim 700x24C kalın mıdır ? daha incesinin faydası olur mu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Geri