Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@gürkan doğanay
2 dakika oturmadın ki beraber içelim hemen kalktın, dikkatin çok dağınıktı zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Dün akşam sahilde sıradan günlük turlarımdan birini atarken gördüğüm bisiklet grubunun peşine sorgusuz sualsiz takıldım. Pek de keyifliydi. Dönüşte Bostancı'ya 5km kala kondisyon yetmedi ve geride kaldım ama bundan sonraki turlarda herhalde gelişme sağlarım. Herkese selamlar.

Dünkü tura ait rota ve tırmanma grafikleri aşağıda...

(link)

(link)

@Kürşad Sezgin
Evet çok güzel bir antreman oldu, yine bekleriz. Seni Saray'da otururken farkettik ama arkandan bağırana kadar gittin, tekrar görüşmek üzere, iyi akşamlar.

@haldun linomen

evet her isteyen katılabiliyor, yeter ki yürüyen bir bisikletiniz olsun :). yarın 20.00'dan itibaren caddebostan migros arkasında bel-tur işletmesinde toplanıp, 8.30 gibi yola çıkıyoruz bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
aşağı yukarı nasıl bir tempoda gidiyorsunuz ve ne tur toplamda ne kadar sürüyor? bisikleti yeni aldım ve uzun zamandır kullanmamıştım. bir süre kondüsyon yapıp bacakları açmam lazım dahil olmadan önce malum:) o süre ne kadar olmalı onu hesaplamak için sordum.

@Deniz Yavuz

Ben de geçen hafta Perşembe akşamı tesadüfen karşılaştığım için genelleme yapamayacağım. Ne var ki bundan önceki yazışmalara ve tur esnasındaki konuşmaları anımsadığımda rota ~50km ve tempo 30-35km/h ortalama şeklinde diyebilirim. Arada sırada 45km/h'e çıktık. Yanılıyorsam düzeltin lütfen.

Geri