Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Cem Şentin

Sevgili Cem,

Yeni bisikletini kazasız belasız ve keyifle kullanmanı temenni ederim. Acaba bize fotoğrafını verip özelliklerinden kısaca bahsedebilir misin?

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
Scudo
@Cem Şentin

cem dost yeni bisikletini kazasız belasız kullanman dileğiyle
saygılar
:D

Arkadaşlar merhaba. Hemen hemen her akşam kaynarca - caddebostan yapıyorum. Salı ve perşembe günleri size katılmak isterim. Ben caddebostana gelirim ve hep beraber hareket eder kaynarcadan ayrılmış olurum.. Ne dersiniz?

@Ulaş Apak

Hele bir gün tanışalım. O zaman yeni bisikletimi görürsün. Allah izin verirse yeni bisikletimle bugün ilk antremanımı yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Hüseyin Odabaşı

Bence onu 33 olarak kabul et , bu trafikde durmadan gidilmiyorki :boese157: eğer trafik omasaydı en azzzz 33 olurdu gibime geliyor, akşama görüşmek üzere

@haldun linomen

Etkinlik;

- yürüyen durumda bir bisikleti olan,
- ön ve arka aydınlatmaları, eldiven ve kask gibi güvenlik önlemlerini alan,
- grup halinde sürüş kurallarına (ön ve arka ile mesafeyi koruma, ön, arka ve yandaki sürücü için risk oluşturacak hareketlerden kaçınma vb..) uyabilen,
- en önemlisi :D saat 20:30 olmadan Caddebostan Beltur'da (veya 20:40 Bostancı) olabilen herkese açıktır..

Selamlar..

Dün yeni bisikletle ilk turumu yaptım. 17.20'de evden çıktım. Yolda Atilla Bisiklet takımından Abdülvahit, Yusuf ve Batuhan'la, Cadde Bisiklet'te Tolga Gürgün Abi'yle tanıştım. Oradan Kozyatağı, Üst Bostancı, İçerenköy üzerinden Fındıklı'ya geçtim. Fındıklı'dan Başıbüyük'ün 2 km yukarısına çıkışta imanım gevredi, hatta 1 km kadar elde bisiklet gittim. Ama sonunda çıkışı yaptım ve Başıbüyük'e dönen, E5'e çıkan ve E5'ten sahile dönen araçlara dikkat ederek sahile hızlı bir iniş yaptım. Oradan Sema Hastanesi'ne kadar gidip oradan Orhantepe, Cevizli, Rahmanlar yoluyla evime döndüğümde saat 22.30'du. Bir daha o civara gidersem İçerenköy'den Gümrük yoluyla Kayışdağı'na çıkıp oradan ya Başıbüyük üzerinden sahile ineceğim, ya da Ferhatpaşa, Akpınar Mahallesi üzerinden Aydos'a çıkıp oradan Uğur Mumcu Mahallesi, Soğanlık üzerinden eve döneceğim.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Ahmet Ersöz

Tur ve devamındaki yemeli-içmeli :lick3: ve sohbetli :cheer: aktivite giderek daha da güzelleşiyor.. Tüm katılımcılara teşekkürler..

Erkan dost, neettin bünyeye? Geçmiş olsun der Salı günü ön saflara beklerim..:in:

@Ahmet Ersöz

Ahmet dostum çok teşekkürler 3. gün oldu ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yarın yol grubunda görüşürüz umarım.

@gürkan doğanay

Gürkan dostum sana da çok teşekkürler terli terli su içtim böyle oldu :)

Geç cevap için özür diliyorum,yarın sabah yolda görüşmek üzere.

Saygılar
Erkan

Geri