Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@RSY Ersoy

666 sayısı biraz ilginçtir ki çeşitli inanışlarda vardır.
:Ahhh-1660
666=karbon;6 proton;6 nötron;6
6=w www.
İbranice de 6 w ile gösteriliyor.
Açılacaktı dimi ama sonunda :) İhale sana kalmış gibi abi :)

Scudo
hemen tur verilerine baktım çok şey kaçırmamışım, hem bu rüzgarda çıkılır mı yeaa :D

@RSY Ersoy

28,5 km ortalama hız , zaman zaman döven , zaman zaman da arkadan iten rüzgar eşliğinde makara ve turların olmazsa olmazı benim lastik gümletişimi kaçırdın be rsy! daha ne olsun?

bostancı'dan saray'a lastik patlatma sonrası , 'haklı yürüyüşümde' eşlik eden ama saray'a gelince şallarını alıp çaylarını içen değerli Alp ve Erkan kardeşime de saygılarımı sunarım :D

@Hüseyin Odabaşı

:D :D :D :D :D biz teşekkür ederiz :D :D :D :D :D

Tam yardım edecektik baktık sen işi bitirmişsin bir de pit stop un baya hızlanmış ;) tebrikler

http://www.czechpoint101.com/newsletter/wp-content/uploads/2011/02/DixonIndyPitStop.jpg

evet Erkan , artık el alışkanlığı oldu , 'dudak tiryakliği' gibi :D Lastik patlamadan rahat edemiyorum işte ...
bi de nereden oldu diye bulmakla uğraştım ama dış lastikde de küçük bir yırtık var , işten yama yapılır mı acep?

@Nicotine34
hAAHAHAHAHHAHAHAA, Hüseyin sonuna kadar ya bineriz ya yürürüz ama yolda bırakmak asla tabi çay ve şal küçük bir ayrıntı olmuş içimiz geçmiş:D :D :D
sana bundan sonra eski lakabını bir kenara atıp çufff hüseyin diyelim bence, o ne ses di kardeşim bravo:in:
@Hüseyin Odabaşı
o yırtığa bakmak lazım minik kesik şeklinde ise kalacak öyle, zamanla onlardan doluyor sağı solu zaten.

Hava gene kötüledi,yarın tur varmı yani bu akşam yapılacakmı arkadaşlar...

@Alp Aslan

geç oldu ama bendende hayırlısı , yahu manda yavrusu CAMIŞ olmasın güzel bir marka olur:in:

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Selçuk Uygun

Abi işte yağmur durur, yerler kurursa var. Hava tahmini gündüz ve akşam yağış yok diyordu. Olmadı yarın akşam çıkarız.

tüm kaynarca yol ekibi ....
malesef yeni foruma gelen arkadaşlar ile iznik olmayacak nedeni yeni bisiklet alan var artı spd kimsede yok bu durumda benim karanlıklara kalmayalım düşüncem suya düşüyor şile antreman iptal.....şileye gelmeden hafta içi ve hafta sonu takılmak lazım ama arkadaşlar üniversitede okuyorlar nasıl olacak bu iş çalışanı var .....

şimdi hala aklınızda varsa iznik olayı bilmiyorum alp dostum yol paralarını çekerse artı köfte ısmarlar ise valla gelirim onun dışında artık çekiciliği kalmadı benim için aytek ile konuştuk o artık beni bıraktı ühü ühü ....
:) :) :) :)

nedeni mtb yi satacak sonra ben ne yapacağım ,aytek artık tam yolcu oldu
nasıl yetişirizki imkansız tabi mtb de şansımız vardı biraz da olsa...............
neyse iznik olay durumu böyledir efem ....

Sana Köfte kurban olsun abi :) Durumu biliyorsun programını ayarlarsan beraber götürürüz.
Aytekin bırakmaz seni abi, mtb den de vazgeçtiğine göre onun yeni bir makine planları olmasın, görüşmek üzere :)

Geri